Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Σπάγγος: Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο .. Είναι Επιτυχία

Σπάγγος: Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο .. Είναι Επιτυχία

Αυτό είναι το δικό μου ρεπορτάζ … Είδα … Άκουσα και έγραψα !!Δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό που συμβαίνει στο Μικρολίμανο.Μια βόλτα θα σας πείσει και εσάς. Αυτή είναι η αλήθεια.Ο Σπάγγος είναι για αυτούς που αγαπούν

το καλό φαγητό από την μία και από την άλλη είναι για αυτούς που αγαπούν την καλή μουσική και το γλέντι. Γιατί εκεί γλεντάς με την καρδιά σου.

Το μουσικό μεζεδοπωλείο «Σπάγγος», έχει όλο το «πακέτο»!

Όπως καταλάβατε δεν θα άφηνα έτσι το μαγαζί αυτό και πήγα. Όπως κάθε φορά που θέλω να διασκεδάσω και να περάσω καλά. Είναι το σπαγγάτο μου η αλήθεια είναι αυτή.

Χτυπάει κόκκινα με μια ομάδα φανταστική ..Θα ξεκινήσω από την πόρτα του μαγαζιού λέγοντας πως ο Κωνσταντίνος Μάλλης ξέρει πολλά χρόνια τώρα να κάνει καλά την δουλειά του τον αγαπώ γιατί είναι ένα με όλους χωρίς δηθενιές και καλάμι … (Μάλλη σε αγαπώ) Και Θανάσης επίσης στους καλύτερους !!

Θα πάω στο πρόγραμμα ξεκινώντας από την αδυναμία μου τον Άγγελο Λαδά (δεν μπορώ να το κρύψω) Είναι ταλεντάρα και φωνάρα. Ότι κι αν έχω, όπως κι είμαι μαζί του θα περάσω καλά. Είναι καλικατούρα πάνω στην πίστα, με φαντασία και εκτός από την ιδιοσυγκρασία που έχει είναι φωνάρα βεβαίως βεβαίως.

Το πιο σημαντικό όμως είναι οτι ο Λαδάς είναι άνθρωπος !! (ξέρω εγώ τι λέω)

Βάσω Ποιμενίδου .. Το κορίτσι αυτό το γνώρισα πέρυσι και πραγματικά είναι ένα εκπληκτικό παιδί. Με επίπεδο και σεβασμό σε όλα. Όσο για φωνή πραγματικά σου φτιάχνει τα αυτιά να την ακούς κι την διάθεση.Τα νέα παιδιά της ομάδας δεν τα ήξερα αλλά απόκτησα τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Κώστα Καλλή και την Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ

Καλές φωνές και παιδιά που ξέρουν να δένουν με μια ομάδα που δεν χάνει ποτέ (σημαντικό να έχεις ομάδα και να την σέβεσαι)Για το τέλος άφησα τον απόλυτο… Κώστα Ραπτόπουλο Ξέρει να κάνει πρόγραμμα που όπως και να είσαι δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά. Μαέστρος με τα όλα του !!

Έχει ετοιμάσει το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα.Άφησα για το τέλος τους αγαπημένους μου Κατερίνα και Στάθη που δεν θα πω πολλά …απλά όταν είσαι έτσι με τέτοια ψυχή ο θεός σε αγαπάει και τους φίλους μου αυτούς τους αγαπάει πολύ !!

By Άννα Τσιάλτα

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr