Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ο Σταμάτης Αλετράς Στηρίζει την Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ 14/5

Ο Σταμάτης Αλετράς Στηρίζει την Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ 14/5

Παραδοσιακός αλλά και μοντέρνος φούρνος που τόσο το ψωμί τους όσο και οι γευστικές προτάσεις τους μας έχουν κάνει φανατικούς.Ξεφουρνίζουν καθημερινά μοσχομυριστά ψωμιά αλλά φτιάχνουν κι ένα σωρό νοστιμιές

από πληθωρικά σάντουιτς και χορταστικές πίτες μέχρι λαχταριστά γλυκά- που ικανοποιούν τις λιγούρες μας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Η Αθήνα είναι πλέον γεμάτη με φούρνους και κάθε γειτονιά έχει και τον δικό της «θησαυρό».Εμείς ξεχωρίσαμε του Κυρίου Σταμάτη Αλετρά και είναι Μαζί μας Στηρίζοντας την Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ στις 14 Μαιου στο Κλειστό Γήπεδο Αργοναύτες υπό την Αιγίδα του Δήμου Αργυρούπολης Ελληνικού.Παραδοσιακός αλλά και μοντέρνος φούρνος που τόσο το ψωμί τους όσο και οι γευστικές προτάσεις τους μας έχουν κάνει φανατικούς.

Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Οι συστάσεις είναι περιττές για μία από τις πιο φημισμένες patisserie του Κυρίου Σταμάτη Αλετρά και ομολογουμένως κάθε φορά που την επισκεπτόμαστε δεν μπορούμε να αντισταθούμε στους λαχταριστούς πειρασμούς της.
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ 52 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 92 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 177-179 ΓΕΡΑΚΑΣ

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr