Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Με τα ρούχα της »Dimopoulou Closet» Μια Γυναίκα αποκτά γοητεία

Με τα ρούχα της »Dimopoulou Closet» Μια Γυναίκα αποκτά γοητεία

Είναι η Κατερίνα Δημοπούλου με την μαγαζάρα της στο Λιτόχωρο  και έχει αποδείξει πως όλες οι Γυναίκες μπορούν να είναι ντυμένες σωστά με τα καλύτερα ρούχα της μόδας και τις πιο φοβερές τιμές.

Είναι η Κατερίνα Δημοπούλου με την μαγαζάρα της στο Λιτόχωρο  και έχει αποδείξει πως όλες οι Γυναίκες μπορούν να είναι ντυμένες σωστά με τα καλύτερα ρούχα της μόδας και τις πιο φοβερές τιμές. Είναι το Dimopoulou Closet 

Κάθε σεζόν, οι σχεδιαστές μόδας παρουσιάζουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους για την εποχή που ξεκινάει.
Έτσι και η Κατερίνα Δημοπούλου με την μαγαζάρα της στο Λιτόχωρο έχει αποδείξει πως όλες οι Γυναίκες μπορούν να είναι ντυμένες σωστά με τα καλύτερα ρούχα της μόδας και τις πιο φοβερές τιμές.

Έχει καταφέρει και ντύνει όλες τις γυναίκες τις σοόυ μπίζ αφού μπορείς εύκολα να τα αποκτήσεις τα πράγματα της με ένα απλό λαικ στην σελίδα της αλλά και τις αποστολές που κάνει σε όλη την Ελλάδα.

Τα φλοράλ είναι ο ιδανικός τρόπος για να εκφράσετε την λουλουδένια διάθεση σας.


Ο ρομαντισμός του φλοράλ έχει υιοθετηθεί από τα αέρινα φορέματα, τις ανοιχτόχρωμες φούστες, τα κουστούμια με στενή φόρμα και τα μεταξωτά φορέματα, ενώνοντας έτσι τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας και η Δημοπούλου τα έχει όλα
Οι στυλίστες προτείνουν άτακτα ρούχα όλο και πιο συχνά σήμερα.


Οι σταρ είναι πιο τολμηρές κάθε χρόνο που περνάει, και οι σχεδιαστές ενδίδουν στις φαντασιώσεις τους και κάνουν τα κοψίματα όλο και βαθύτερα.
Θα τα βρείτε όλα λοιπόν και το σίγουρο είναι πως η κάθε μία θα βρει το στύλ της σίγουρα

Περισσότερες εικόνες στο bizznews.gr

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr