Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

“Απολαυστικά Ένοχο” το μεσημέρι Κυριακής στο Lola’s Bar με Εγγλέζου – Παπαλούδη

“Απολαυστικά Ένοχο” το μεσημέρι Κυριακής στο Lola’s Bar με Εγγλέζου – Παπαλούδη

Κάθε Κυριακή μεσημέρι ένα συναρπαστικό live με τη Μαρία Εγγλέζου και τον Κυριαζή Παπαλούδη μας αποπλανεί σε ένα εφ’ όλης της ύλης “Απολαυστικά Ένοχο” μουσικό ταξίδι με τραγούδια που όλοι λατρεύουμε.

 

Κουζίνα και μπαρ ετοιμοπόλεμα για όλους όσους το επισκεφτούν .Εγώ το επισκέφτηκα και πέρασα καταπληκτικά με την Μαρία Εγγλέζου που αγαπώ να με ταξιδεύει με την φωνή της σε μέρη μακρινά αλλά και την υπέροχη σκηνική της παρουσία να μου φαίνονται όλα τόσο μαγικά.
Ο Κυριαζής Παπαλούδης που επίσης αγαπώ έχει μια φωνή που μαζί του θυμάμαι ακόμα και αυτά που δεν θέλω να θυμάμαι. Είναι ατελείωτη πηγή ενέργειας και φωνής και καλά θα κάνετε να μην τους χάσετε.
Είναι η νέα πρόταση το μεσημέρι της Κυριακής στην άλλοτε κακόφημη περιοχή του Πειραιά που τώρα μόνο φήμες είναι όλα αυτά.
Το Lola’s Bar με την άφιξή του σαν μαγαζί δίνει τη δική του πνοή, αποτινάσσοντας τη «ρετσινιά» της περιοχής και μετατρέποντάς τη στο νέο talk of the town.
Καλλιτεχνική επιμέλεια Ερμής Βογιατζής.

Περισσότερα στο https://www.bizznews.gr

 

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr