Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Συγκλονιστική πρεμιέρα: ”Μπαμπά μην ξανά πεθάνεις Παρασκευή”/ Ένα σπίτι γεμάτο … πτώματα απο ..Έρωτα; Κυνισμό; Συμφέρον;

Συγκλονιστική πρεμιέρα: ”Μπαμπά μην ξανά πεθάνεις Παρασκευή”/ Ένα σπίτι γεμάτο … πτώματα απο ..Έρωτα; Κυνισμό; Συμφέρον;

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, συνεχίζει και αυτό το χειμώνα στο Θέατρο ΡΙάΛΤΟ

να γράφει τη δική της ιστορία για 11η σαιζόν σπάζοντας όλα τα ρεκόρ!Η παράσταση «Μπαμπά… μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…» μονοπώλησε για πέντε συνεχόμενα χρόνια το θεατρικό ενδιαφέρον της Αθήνας με ανεβάσματα σε μεγάλα θέατρα (θέατρο Ήβη, Λαμπέτη, Αθηνά) καθώς και όλης της Ελλάδας με θριαμβευτικές περιοδείες.


Τους δύο τελευταίους χειμώνες αποτέλεσε την μεγαλύτερη θεατρική επιστροφή των τελευταίων ετών στο θέατρο Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης, κάνοντας την Αθήνα να ξαναμονολογήσει «Μπαμπά… Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…»

Το θέατρο ΡΙάΛΤΟ υποδέχεται, για άλλη μία σαιζόν τη μυθική μαύρη κωμωδία γεμάτη με φαρσικά στοιχεία, ως τελευταίος σταθμός… του «ασταμάτητου» «Μπαμπά…».

Δύο αδελφές (κανονικές) και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους! Συγκλονιστικές ερμηνείες με Σοφία Παυλίδου και Παρθένα Χοροζίζου οι οποίες δεν σε άφηναν καθόλου σε ησυχία.

Οι συγγενείς που τις συντρέχουν παρουσιάζουν όμως περίεργες και λανθάνουσες συμπεριφορές… Οι πρώην «φίλοι» του μπαμπά είναι λίγο… κάπως!
Εδω δεν θα πω τίποτα …. πρέπει να τον δείτε στην σκηνή (σας προειδοπιώ) να φοράτε πάμπερς θα κατουρηθείτε απο τα γέλια !!

Μία μοιρολογίστρα θέλει σώνει και καλά να κλάψει τον νεκρό αλλά κρύβει επιμελώς και ένα περίστροφο στην μαντίλα… Σοφία Μουτίδου ποιο πολύ θεά πεθαίνεις !!! Είναι μαγική και μέσα στην εποχή της σε όλες τις ατάκες.

Ο παραγιός δεν είναι Αλβανός! Είναι πέφτουλας… Εξαιρετικός Γιάννης Κρητικός
Το χωριό έχει φιλόδοξες δημοσιογράφους! Πέννυ Σταθάκη μοναδική στον εκπληκτικό ρόλο που της ταιριάζει γάντι !!

Η Γωγούλα είναι προτεινόμενη για αποχώρηση στο Survivor.
Ο Αγροφύλακας έχει βγάλει το Γυμνάσιο!

Σε κάποιους αρέσουν υπερβολικά τ’ Αρχαία (στους πιο πολλούς). Ο ίδιος ο νεκρός, κοιτάει μη θέλει βάψιμο το ταβάνι και όταν βλέπει την κηδεία του στην τηλεόραση ανακράζει «Τίποτα δεν είμαστε, βρε παιδί μου. ΧΟΥΣ!».
Και το σπίτι αρχίζει να γεμίζει με πτώματα…

Από έρωτα, από συμφέρον, από κυνισμό και από αφέλεια…

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι:
Γιώργος Γιαννόπουλος, Μάριος Δερβιτσιώτης,
Τιμόθεος Θάνος, Γιάννης Κρητικός,
Σοφία Μουτίδου, Μάρκος Μπούγιας,
Σοφία Παυλίδου, Πένυ Σταθάκη, Πρόδρομος Τοσουνίδης,
Μαρία Φιλίππου, Παρθένα Χοροζίδου

Κείμενο: Αλέξανδρος Ρήγας – Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Κοστούμια: Ελένη Μπλέτσα
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αντώνης Αντωνίου

 

Φωτογραφίες για το www.bizznews.gr Γιάννης Γκογκόπουλος

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr