Print this page
H Sharon Stone ποζάρει topless για το εξώφυλλο της Vogue

H Sharon Stone ποζάρει topless για το εξώφυλλο της Vogue

H Sharon Stone πόζαρε για την Vogue Πορτογαλίας για το τεύχος Μαΐου, το οποίο είναι αφιερωμένο στο sex.H ηθοποιός είναι πλέον 61 ετών, αλλά διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί και δεν δίστασε

να φωτογραφηθεί σε πόζες που σε όλους θύμισαν τις αισθησιακές σκηνές από την ταινία «Βασικό Ένστικτο».H ίδια, μεταξύ άλλων μίλησε για τα όσα η ίδια έζησε ως γυναίκα που έκανε καριέρα στο Χόλιγουντ και μεταξύ άλλων είπε: Όταν ξεκίνησα σε αυτόν τον κλάδο, ο όρος "fuckable" χρησιμοποιήθηκε από στελέχη στα στούντιο για να αξιολογήσουν αν είχε κάποιος το προφίλ για να παίξει κάποιο συγκεκριμένο ρόλο. Θα κάθονταν γύρω από ένα τραπέζι και θα συζητούσαν για τον καθένα από εμάς εάν ήταν πράγματι "fuckable. Για μένα πίστευαν ότι δεν ήμουν».Και σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Παραμελούν τις γυναίκες; Ναι, χωρίς αμφιβολία. Και ειλικρινά, οι γυναίκες δεν εκπροσωπούνται όπως τους αξίζει ή όπως πραγματικά είναι. Οι περισσότερες ταινίες είναι γραμμένες από άντρες, δημιουργούνται από άντρες και "σκέφτονται" με μια αρσενική νοοτροπία. Οι γυναίκες που παρουσιάζονται είναι υπό το αντρικό πρίσμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί χαρακτήρες μου είναι μεθυσμένοι, εθισμένοι ή τρελοί, είναι ο μόνος τρόπος για να αντέξω ειλικρινά τη συμπεριφορά τους».

Last modified on 10/05/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Image Gallery