Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Naomi Campbell: Όλα όσα αποκάλυψε για το diversity στη βιομηχανία της μόδας

Naomi Campbell: Όλα όσα αποκάλυψε για το diversity στη βιομηχανία της μόδας

Η Naomi Campbell βρέθηκε στο event «Wall Street Journal Tech Live» και μίλησε για το diversity στη βιομηχανία της μόδας, όχι όμως για όλα όσα βλέπουμε στις πασαρέλες, αλλά για αυτά που συμβαίνουν πίσω

στα παρασκήνια.«Στις πασαρέλες έχετε δει όλα τους σωματότυπους, όλα τα μεγέθη, όλα τα χρώματα και τα διαφορετικά στιλ μαλλιών, είμαστε όμως ακόμη σε αυτό το σημείο. Πρέπει να προχωρήσουμε λίγο πιο πέρα από εκεί. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το εσωτερικό των ίδιων των εταιρειών, στα γραφεία τους. Θα δίνατε σε ένα διαφορετικό προσωπικό μια θέση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, να δώσει συμβουλές και να είναι μέρος των πρότζεκτ σας; Αντί να πρέπει να κάνετε αυτά τα συμβούλια, όταν προκύπτει κάτι, όταν γίνεται ένα λάθος» δήλωσε.

Επίσης δεν δίστασε να μιλήσει και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνη την εποχή, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο modeling. Συγκεκριμένα ανέφερε πως πολλές φορές ήταν το μοναδικό έγχρωμο μοντέλο, ανάμεσα σε πολλά λευκά κορίτσια. Δεν σκέφτηκε όμως ούτε μια στιγμή να τα παρατήσει, γιατί τότε δεν θα υπήρχε κανένα έγχρωμο μοντέλο στο χώρο.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 28/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr