Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Bella Hadid: Δεν ένιωθα ποτέ σέξι και δυναμική επάνω στην πασαρέλα

Bella Hadid: Δεν ένιωθα ποτέ σέξι και δυναμική επάνω στην πασαρέλα

H Bella Hadid σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως δεν ένιωθε ποτέ σέξι επάνω στην πασαρέλα με εσώρουχα μέχρι την ημέρα του show Savage x Fenty της Rihanna που έγινε αυτή τη χρονιά.

 

Το 23χρονο μοντέλο επισκίασε ανοιχτά, τα fashion shows της Victoria’s Secret, μιλώντας αυθόρμητα κατά τη διάρκεια του Vogue Fashion Festival, «Η Rihanna είναι εκπληκτική. Για μένα, η πρώτη φορά που ένιωσα σέξι επάνω στην πασαρέλα ήταν στο show της. Ποτέ δεν είχα νιώσει τόσο δυναμική με εσώρουχα επάνω στην πασαρέλα».

Η Bella ανέφερε επίσης, πως η Rihanna της είχε πει να περπατήσει όπως ήθελε επάνω στο show, δίνοντας της παραπάνω αυτοπεποίθηση να καταπλήξει τα πλήθη. Όπως εξήγησε στη συνέχεια, «Πολλές φορές, νιώθω ότι δεν αγαπάω τόσο τον εαυτό μου. Είναι στιγμές που νιώθεις πολύ άγχος κατά τη διάρκεια της επίδειξης και ξεχνάς ακόμη και τον τρόπο που περπατάς από την αμηχανία».

Παρόλο που το μοντέλο δεν έκανε συγκεκριμένες αναφορές, γνωρίζουμε ότι έχει κάνει τρεις φορές πασαρέλα για τη Victoria’s Secret.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 17/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr