Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

5 στιλιστικές επιλογές που θα σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερη από ότι είστε

5 στιλιστικές επιλογές που θα σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερη από ότι είστε

Καμία γυναίκα δε θέλει να μεγαλοδείχνει. Και αν ανήκετε στο κάτω των 30 ηλικιακό group, να είστε σίγουρη ότι μεγαλώνοντας θα θέλετε να αφαιρείτε χρόνια αντί να προσθέτετε στην εμφάνισή σας και όσο μεγαλώνετε αυτή η ανάγκη θα γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε νιώθουμε

καλά με την ηλικία μας, αλλά ποιος άνθρωπος θέλει να φαίνεται μεγαλύτερος απ’ ότι είναι και ποιος άνθρωπος δε θεωρεί κοπλιμέντο τη φράση «α! δε σου φαίνεται!» όταν λέει την ηλικία του; Υπάρχουν λοιπόν κάποιες στιλιστικές κινήσεις, οι οποίες δεν έιναι απαραίτητο ότι είναι λανθασμένες, όμως σίγουρα προσθέτουν χρόνια και ίσως θα πρέπει να τις αποφύγετε την επόμενη φορά που θέλετε να μικροδείχνετε.

1. Τα γκρι μαλλιά μπορεί να ήταν τάση και μπορεί να είναι μία πολύ στιλάτη επιλογή, όμως κακά τα ψέματα, θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο μεγάλη.

2. Οι συντηρητικές ζακέτες είναι επίσης ένα κομμάτι που θυμίζουν τη γιαγιά μας και καλό θα ήταν να αποφύγετε. Μπορεί το preppy chic να είναι κλασικό, όμως προσθέτει χρόνια, μην το ξεχνάτε.

3. Τα φαρδιά και ταυτόχρονα tailored ρούχα παραπέμπουν και αυτά σε μεγαλύτερη ηλικία. Μπορεί τα απλώς oversized κομμάτια να έχουν μια χαλαρότητα, σχεδόν αφέλεια, που παραπέμπει στα εφηβικά σας χρόνια, όμως αν είναι structured και εχουν συγκεκριμένη δομή, το αποτέλεσμα είναι το ακριβώς αντίθετο.

4. Τα χρώματα που σας χλωμιάζουν ή, όπως συνηθίζουμε να λέμε, σας «ξεπλένουν». Οτιδήποτε κάνει την εμφάνισή σας πιο θαμπή είναι σίγουρο πως δε θυμίζει σε τίποτα τη φρεσκάδα της νιότης σας.

5. Το υπερβολικό μακιγιάζ, τόσο στις νεαρές γυναίκες όσο και στις μεγαλύτερες, καλύπτει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και σίγουρα προσθέτει χρόνια. Ακόμα και αν είστε λοιπόν στα early 20s σας, καλό θα ήταν να αποφύγετε το πολύ υπερβολικό μακιγιάζ.

Πηγή: Instyle.gr

Last modified on 18/01/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr