Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αυτό είναι το καρέ κούρεμα που θα κάνουν όλες οι γυναίκες το 2017

Αυτό είναι το καρέ κούρεμα που θα κάνουν όλες οι γυναίκες το 2017

Το ότι το μακρύ καρέ είναι το απόλυτο κούρεμα των τελευταίων χρόνων το ξέρετε σίγουρα ήδη (αν όχι, πού ζείτε;). Φυσικά και θα συνεχίζει να είναι μία από τις πιο hot τάσεις και αυτής της σεζόν και ολοένα και περισσότερες γυναίκες –celebrities και μη- θα συνεχίσουν να το επιλέγουν.

Με τον ερχομό του νέου έτους όμως, το αγαπημένο μας κούρεμα αλλάζει ελαφρώς και γίνεται ακόμα πιο cool. Πώς ακριβώς; Μέσα από τα layers, δηλαδή το έντονο φιλάρισμα.
Αν έχετε ήδη καρέ, δεν θα χρειαστεί να αποχωριστείτε καθόλου μήκος από τα μαλλιά σας, απλώς θα του δώσετε περισσότερο όγκο και κίνηση μέσα από τα διαφορετικά μήκη που θα δημιουργήσει ο κομμωτής σας. Αν τα μαλλιά σας είναι μακριά και ψάχνατε την αλλαγή που θα ανανεώσει την εμφάνισή σας το 2017, μόλις τη βρήκατε! Οι παραπάνω διάσημες κυρίες το έχουν ήδη τολμήσει και όπως βλέπετε, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά τέλειο. Τι περιμένετε;

Πηγή: InStyle.gr

Last modified on 22/01/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr