Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Τελικά αυτό είναι το πιο διάσημο t-shirt της σεζόν

Τελικά αυτό είναι το πιο διάσημο t-shirt της σεζόν

Αν και ίσως είναι αστείο να μιλάμε για πράγματα αυτονόητα εν έτει 2017, φαίνεται πως η ανάγκη να δυναμώσουν οι φωνές που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των γυναικών είναι επιτακτική. Το πρόβλημα πλέον φαίνεται πως δεν εντοπίζεται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες,

όπου αλλού οι γυναίκες υφίστανται κλειτοριδεκτομή για παράδειγμα ή λιθοβολούνται δημοσίως επειδή είχαν την ατυχία να βιαστούν. O Donald Trump και το επιτελείο του μόλις απαγόρευσαν τη χρηματοδότηση οργανώσεων που στηρίζουν γυναίκες που θέλουν να κάνουν άμβλωση και μας περιμένουν πολλά περίεργα ακόμα.
Η μόδα φυσικά δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε όλα αυτά που συμβαίνουν και μάλλον σιγά σιγά έχει αρχίσει να παίρνει θέση, κάποιες φορές με πιο έμμεσο τρόπο, όπως επαναφέροντας τα 1980s με τους power shoulders, ή και ευθέως, όπως έκανε η Maria Grazia Chiuri στην πρώτη της συλλογή για τον οίκο Dior, που σχεδίασε t-shirts με το μήνυμα «We should all be feminists».

Διαβάστε την συνέχεια στο InStyle.gr

Last modified on 26/01/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr