Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Τo πρωτοποριακό sneaker των adidas Originals επιστρέφει όπως δεν το έχετε ξαναδεί

Τo πρωτοποριακό sneaker των adidas Originals επιστρέφει όπως δεν το έχετε ξαναδεί

Τα NMD των adidas Originals αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα του street style και έρχονται να εμπνεύσουν τη νέα γενιά, καλώντας την να ανακαλύψει το μέλλον της μόδας στους δρόμους της πόλης. Μέσα από νέα, ανατρεπτικά σχέδια που αντλούν έμπνευση από το παρελθόν,

τα νέα NMD ενσωματώνουν τολμηρές προσθήκες και μεταδίδουν το μήνυμα “Past Empowers Future”. Με βάση το minimal design του NMD_CS1, τα adidas Originals παρουσιάζουν το νέο NMD_CS2 που αποτελεί μια τολμηρή παραλλαγή του αρχικού sock-fit μοντέλου. Tο επάνω μέρος του έχει φτιαχτεί από μια ενιαία λωρίδα υφάσματος από Primeknit, που εφαρμόζει τέλεια σαν κάλτσα, με κεντητές ριγέ λεπτομέρειες, ενώ η χαρακτηριστική σόλα BOOST ανανεώνεται με ένα ακόμα πιο «έντονο» look. Τα χαρακτηριστικά EVA plugs κάνουν την εμφάνιση τους στην εσωτερική πλευρά του παπουτσιού, ενώ χαραγμένες λωρίδες αποτυπώνονται στο εξωτερικό πλαϊνό μέρος της σόλας. Το νέο NMD_CS2 έρχεται σε Collegiate Navy απόχρωση με άλλα στοιχεία του sneaker, όπως το κολάρο που αγκαλιάζει τον αστράγαλο και το tape heel pull στο πίσω μέρος της φτέρνας να έχουν χρώματα που δημιουργούν αντίθεση με το υπόλοιπο του παπουτσιού. Το νέο NMD_CS2 γίνεται πιο κομψό από ποτέ και αποτελεί τη νέα στιλιστική πρόταση για street style εμφανίσεις, εκφράζοντας τη σύγχρονη minimal αισθητική του NMD.

Το NMD_R2 έρχεται και αυτό τον Απρίλιο με νέο σχεδιασμό. Παραμένοντας πιστό στα κλασικά χαρακτηριστικά του NMD, το νέο αυτό σχέδιο μεταμορφώνεται με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο InStyle.gr

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr