Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

YAMAMAY: Ανακαλύψτε την εξωτική συλλογή μαγιό και beachwear!

YAMAMAY: Ανακαλύψτε την εξωτική συλλογή μαγιό και beachwear!

Φέτος το καλοκαίρι η ΥΑΜΑΜΑΥ ταξιδεύει στο συναρπαστικό Εμιράτο του Άμπου Ντάμπι, στους αμμόλοφους της ερήμου Liwa, μια από τις μεγαλύτερες ερήμους στον κόσμο και στο μαγευτικό νησί Sir Bani Yas, ένα φυσικό καταφύγιο άγριων ζώων με τροπική φύση και κρυστάλλινα νερά.

Απίθανες μείξεις από φως, σκιές, ηλιοβασιλέματα, θάλασσα και έρημο, γίνονται το ιδανικό σκηνικό για τη νέα καμπάνια της Yamamay στην οποία πρωταγωνιστούν 3 καταπληκτικές καλλονές.

Η αισθησιακή Alexis Ren, κατεξοχήν μοντέλο για μαγιό με σχεδόν 10 εκατομμύρια followers στο Instagram. Η πανέμορφη Alejandra Alonso, ισπανίδα μοντέλο, που ενσαρκώνει τέλεια το άγριο θηλυκό. Και τέλος, η καλλονή, Alice Peneaca, το μοντέλο με τις απαλές καμπύλες και την απίστευτη θηλυκότητά που εξυψώνει το γυναικείο σώμα ακόμη περισσότερο.

Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη συλλογή σύμφωνα με τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού κι αποτελείται από αμέτρητα μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, καφτάνια, φορέματα, μπλούζες, σορτς και παντελόνια και πολλά άλλα…

Η λαχτάρα και η επιθυμία για το καλοκαίρι, όπως ανακηρύχθηκε και από το hashtag #needsummernow, το οποίο ανοίγει τη σεζόν επίσημα, ενσωματώνονται τα πρώτα μοντέλα της συλλογής.

Μία συλλογή από εξωτικές δημιουργίες που περιλαμβάνει τις σειρές:

DENIM: Στα πρώτα μοντέλα της συλλογής βασιλεύει το τζιν σε χιλιάδες μορφές. Από μαγιό, φανταστικά σορτσάκια και σαλοπέτες, μέχρι τσάντες, νεσεσέρ και σανδάλια που συμπληρώνουν τις εμφανίσεις σας όχι μόνο στην παραλία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

70’s και 80’s: Must Have για όσες αγαπούν την εποχή που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στη μόδα: χαμηλό μέσα μπικίνι σε 4 ιριδίζοντες χρωματισμούς και ολόσωμα μαγιό σε χρυσό, μαύρο και κόκκινο.

SHAPEWEAR: Mαγιό εμπνευσμένα από τον κόσμο του αθλητισμού, με ιδιαίτερες τεχνικές και καινοτόμα υφάσματα. Η Yamamay προτείνει τις σειρές SAIL και MALAO Shapewear μαγιό που ανασχηματίζουν τη σιλουέτα και εμπνέονται από τον κόσμο του αθλητισμού, σε υπέροχoυς double face χρωματισμούς και γρήγορο στέγνωμα, με «active style» που αποτελείται από κολάν σε charmeuse, double-face σουτιέν και αμάνικο μπουφάν σε floral ή animal prints.

ANIMAL: Μοτίβα εμπνευσμένα από τις σαβάνες της Αφρικής, με άγρια ζώα, πουλιά και δέντρα, σε ασπρόμαυρα prints αλλά και σε όλες τις αποχρώσεις του πράσινου. Οι σειρές MALAO και GIOHAR περιλαμβάνουν μοντέλα μαγιό και beachwear για όλα τα γούστα, που συνοδεύουν τέλεια τις γραμμές IKELA και MADAGASCAR με Afro-chic στοιχεία.

POWER OF COLOURS: Πολύχρωμα prints που μας ταξιδεύουν στην εξωτική ατμόσφαιρα της Άπω Ανατολής. Στη σειρά αυτή αναδεικνύεται απόλυτα η δύναμη των χρωμάτων, μια πολύχρωμη πανδαισία από prints που προτείνει ενδιαφέροντα mix and match κομμάτια και ταιριάζει απόλυτα με τα double faced σουτιέν της σειράς JOLLY, σε φλούο χρωματισμούς που αναδεικνύουν το μαύρισμα! Το Oriental στυλ αποτυπώνεται επίσης στις γραμμές HINDU και JASMINE, που αποτελούνται από υπέροχα μαγιό και ατμοσφαιρικά κομμάτια beachwear, όπως μακριές παντελόνες, φαρδιά φορέματα και καφτάνια με κρόσσια, που θα γοητέψουν με ανατολίτικη διάθεση.

MADE IN BRAZIL: Μικροσκοπικά τριγωνικά και bandeau μπικίνι, σε 8 διαφορετικά μοτίβα, σχεδιασμένα από νεαρούς Βραζιλιάνους γραφίστες, που γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει να ζεις δίπλα στη θάλασσα.

PASSE-PARTOUT: Μονόχρωμα κομμάτια που συμπληρώνουν χρωματικά όλες τις υπόλοιπες σειρές, προσφέροντας χιλιάδες συνδυασμούς και πωλούνται ξεχωριστά. 6 χρώματα και 12 διαφορετικά σχέδια, για όλους τους τύπους σιλουέτας. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας!

Last modified on 18/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr