Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

It’s Happening: Το αξεσουάρ που φορούσαμε όλες στο δημοτικό επιστρέφει

It’s Happening: Το αξεσουάρ που φορούσαμε όλες στο δημοτικό επιστρέφει

Οι τάσεις που επιστρέφουν από τη δεκαετία του 1990 φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό. Chokers, mom jeans, scrunchies και πολλά άλλα στοιχεία των 90s έχουν γίνει πλέον μέρος του καθημερινού στιλ των περισσότερων γυναικών.

Αν είστε και εσείς μία από αυτές, τότε μάλλον πρέπει να μάθετε πως το next big thing όσον αφορά στα αξεσουάρ των μαλλιών το φοράγατε ανελλιπώς όταν πηγαίνατε δημοτικό.

Ο λόγος για τις στέκες και τις ελαστικές κορδέλες, τις οποίες κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποιείτε ακόμα, αλλά μόνο στο γυμναστήριο ή όταν πλένετε το πρόσωπό σας.

Σύμφωνα πάντως με την Bella Hadid, η celerity hair stylist Jen Atkinεπιβεβαιώνει και εκείνη πως οι κορδέλες/στέκες έχουν επιστρέψει, με το supermodel να αποκαλύπτει σε συνέντευξή της σε αμερικάνικο περιοδικό πως «Έχω πάντα ένα 90’s στοιχείο σε κάθε μου εμφάνιση, κάθε μέρα. Έχω εμμονή με τα scrunchies και αυτά τα μαύρα, ελαστικά headbands. Έχω περίπου 100 τέτοια και τα χρησιμοποιώ για να ξεβάφομαι αλλά και έξω στις βόλτες μου. Η προσωπική μου hairstylist, Jen Atkin, μου είπε ότι είναι μεγάλη τάση και πάλι!».

 

 

Διαβάστε την συνέχεια στο InStyle.gr

Last modified on 28/01/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr