Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ενυδατική; Αντηλιακή; Foundation; Αυτά τα multitasking προϊόντα κάνουν τα πάντα

Ενυδατική; Αντηλιακή; Foundation; Αυτά τα multitasking προϊόντα κάνουν τα πάντα

Να ξυπνήσουμε, να πιούμε καφέ, να βγούμε στην κίνηση, να φτάσουμε στο γραφείο: τα πρωινά μας είναι ήδη πολύ busy για να προλάβουμε να κάνουμε και μία σωστή περιποίηση και το τέλειο μακιγιάζ.

Το δέρμα μας όμως έχει πολλές, διαφορετικές ανάγκες και πριν ξεκινήσουμε το makeup πρέπει να εφαρμόσουμε ορό, κρέμα ματιών, ενυδατική και αντηλιακή. Είναι πολλά τα βήματα και αν δεν είστε πρωινός τύπος που ξυπνάει δύο ώρες πριν ξεκινήσει για τη δουλειά, μάλλον δεν προλαβαίνετε. Η λύση έρχεται από τα multitasking προϊόντα τα οποία κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα και είναι άκρως αποτελεσματικά: ενυδατώνουν, προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και καλύπτουν τις ατέλειες του προσώπου, χωρίς να είναι «βαριά». Και τώρα που ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ζεστός, αυτά τα προϊόντα είναι ακριβώς ότι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας.

 
Δείτε περισσότερα στο instyle.gr

Last modified on 16/05/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr