Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Naomi Campbell: Έκανε πασαρέλα στα 47 της και «έσβησε» τις 20άρες

Naomi Campbell: Έκανε πασαρέλα στα 47 της και «έσβησε» τις 20άρες

Μπορεί η Naomi Campbell να είναι 47 ετών, ωστόσο, σε ακόμα μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της στην πασαρέλα, έδειξε τον λόγο για τον οποίο παραμένει μία από τις «θεές» του παγκόσμιου μόντελινγκ!


Η «μαύρη γαζέλα» ήταν μεταξύ των μοντέλων που περπάτησαν στο catwalk του Fashion For Relief, ενώ φιλανθρωπικού ντεφιλέ που έγινε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών και έκλεψε τις εντυπώσεις.
Η Naomi έκανε δύο εμφανίσεις, μία με διχτυωτό φόρεμα με μεταλλικές λεπτομέρειες και μία με στενό κορσέ και λουλουδένια φούστα, «θαμπώνοντας» τα κατά πολύ νεότερά της μοντέλα και αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.
«Δεν ξέρω αν θα μπορώ να κάνω πασαρέλα για πολύ ακόμη. Έχουν περάσει 32 χρόνια. Ωστόσο, ήταν τιμή μου που περπάτησα! Θα ήθελα να συνεχιστεί  όλο αυτό και στην επόμενη γενιά και να είμαι εγώ αυτή που κάθομαι και παρακολουθώ», δήλωσε η ίδια.
Δείτε στα βίντεο την εμφάνισή της:



Last modified on 16/05/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media