Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Η Η&Μ συνεχίζει το «Under The Sun» ταξίδι έμπνευσης γύρω από τον κόσμο της καλοκαιρινής μόδας

Η Η&Μ συνεχίζει το «Under The Sun» ταξίδι έμπνευσης γύρω από τον κόσμο της καλοκαιρινής μόδας

Η Η&Μ συνεχίζει το «Under The Sun» ταξίδι έμπνευσης γύρω από τον κόσμο της καλοκαιρινής μόδας και αποκαλύπτει το ημερολόγιο μόδας 8 top fashion influencers από 8 αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς!

Ακολουθήστε τις Χριστίνα Μπόμπα, Τόνια Σωτηροπούλου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Ζήνα Χαρκοπλιά, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Έλενα Γαλίφα και Ναταλία Γεωργαλά, ανακαλύψτε τα δικά τους αγαπημένα Η&Μ summer looks και ζήστε μαζί τους μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία.
Μπείτε στο www.summerdiaries.gr από τις 21/05 έως και τις 10/06, επιλέξτε το αγαπημένο σας look και προορισμό και μπορεί να είστε μία από τις 8 τυχερές που θα ταξιδέψουν στους πιο hot καλοκαιρινούς προορισμούς, θα μείνουν σε top A-list ξενοδοχεία και θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή αξίας €300 για να αποκτήσουν τα δικά τους H&M summer outfits.
Επισκεφθείτε το website της καμπάνιας (#UnderTheSun #HMHellas) και του διαγωνισμού εδώ.

 
Δείτε τις φωτογραφίες από τις αγαπημένες σας influencers στο http://www.bizznews.gr

Last modified on 11/06/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr