Print this page
Summer 2018: Αυτά είναι τα πιο hot μαγιό του καλοκαιριού!

Summer 2018: Αυτά είναι τα πιο hot μαγιό του καλοκαιριού!

Τα μαγιό και το beachwear style έχουν αυτές τις ημέρες την τιμητική τους, αφού αυτή είναι η περίοδος που οι πανταχού fashionistas σπεύδουν να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους για τις εμφανίσεις τους στην παραλία.

Από το κλασικό και διαχρονικό κόκκινο, μέχρι τα ψηλόμεσα και ολόσωμα μαγιό οι επιλογές είναι πολλές και ανταποκρίνονται σε κάθε στιλ και προσωπικότητα!
από την Όλγα Στάμου
πηγή φωτογραφιών Pinterest
Floral
H τάση φέτος έχει επαναφέρει δυναμικά τα floral prints σε όλα τα fashion items. Έτσι και στο beachwear style επικρατούν με πολλές παραλλαγές, σε διαφορετικά χρώματα και designs. Αν το floral δεν είναι κοντά στο στυλ σας, αναζητήστε κάποιο άλλο έντονο pattern σε έντονες αποχρώσεις. Το συγκεκριμένο μοτίβο δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε ολόσωμα μαγιό με θηλυκά cut outs.
Κόκκινο
Κλασική επιλογή, άκρως θηλυκή και εντυπωσιακή. Αναζητήστε το στον τύπο μαγιώ που ταιριάζει στο σωματότυπό σας και αποκτήστε το χωρίς ενδοιασμούς. Ταιριάζει άψογα με το καλοκαιρινό μαύρισμα και μαγνητίζει τα βλέμματα.
Λευκό ολόσωμο
Το ολόσωμο μαγιώ είναι για πολλούς μια αρκετά συντηρητική επιλογή. Αυτή του όμως η εκδοχή σίγουρα αποτελεί εξαίρεση. Επιλέξτε ένα ολόσωμο μαγιό σε λευκό χρώμα και ακολουθήστε την τάση της φετινής σεζόν που δίνει προβάδισμα στα cut outs στο ύψος της κοιλιάς.
Tα ψηλόμεσα μαγιό θα επικρατήσουν και φέτος στις εμφανίσεις στην παραλία. Επιλέξτε μια παραλλαγή με κοψίματα στα πλάγια ή κάποιο έντονο pattern. Αν είστε υπέρ του μονόχρωμου προτιμήστε λαδί αποχρώσεις, οι οποίες αναδεικνύουν το μαύρισμα.
One shoulder
Μία από τις πιο κομψές και θηλυκές τάσεις της σεζόν είναι τα one shoulder μαγιώ. Τονίζουν το μπούστο, αναδεικνύουν το λαιμό και δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ. Το ριγέ είναι ένα ακόμα trend που θα φορεθεί πολύ και σε διαφορετικές παραλλαγές.
Δείτε τις εικόνες στο http://www.bizznews.gr

Last modified on 11/06/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr