Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Τα μυστικά για τέλεια μαλλιά που μόνο οι διάσημες ξέρουν

Τα μυστικά για τέλεια μαλλιά που μόνο οι διάσημες ξέρουν

Τι ορίζει ένα it-girl; Το χαλαρό, cool στυλ συνδυασμένο με τα «τέλεια» γονίδια; Ή απλώς μία ανεξήγητη γοητεία; Ίσως, πρόκειται για ένα mix & match όλων αυτών με έμφαση στην ανεξήγητη θελκτικότητα,

γι’αυτό και δηλώνουμε τόσο πρόθυμες να μάθουμε τα όσα μυστικά για τέλεια μαλλιά γνωρίζουν.Παρακάτω, θα ανακαλύψεις τα πιο hot μυστικά για τέλεια μαλλιά των διασημότερων it-girls που, προφανώς, τυγχάνει να έχουν και φανταστικά hair looks. Γιατί άραγε;

Gigi Hadid
Η Gigi Hadid έχει τελειοποιήσει το «παιχνίδι» με τις κοτσίδες κι εμείς έχουμε πάθει εμμονή, διότι είναι πάντα αψεγάδιαστες – δεν ξεφεύγει τούφα.

Τι κάνει για να πετύχει μία τέλεια αλογοουρά; Αν έχεις φύτρες που μπορούν να καταστρέψουν το hairstyle σου, ακολούθησε το trick της Gigi: πάρε μία οδοντόβουρτσα (που δεν θα τη χρησιμοποιείς για άλλο σκοπό) και ψέκασε τη με λακ. Έπειτα χτένισε τις φύτρες σου, σπρώχνοντας τες προς τα πίσω.

Βlake Lively
H ηθοποιός αποκάλυψε πως βάζει… μαγιονέζα στις άκρες των μαλλιών της, λίγο πριν μπει για μπάνιο. Έτσι, υποθέτουμε, πως οι άκρες γίνονται λιγότερο εύθραυστες.

Anna Ewers
Το κορίτσι που θα βλέπεις ολοένα και πιο συχνά σε καμπάνιες και εξώφυλλα περιοδικών (έχει χαρακτηριστεί ως «νέα Brigitte Bardot») ξέρει κάτι παραπάνω για τέλεια μαλλιά.

Το μοντέλο αποκάλυψε πως βάζει μπίρα στα μαλλιά της για να αποκτήσουν όγκο και «ορκίζεται» πως έχει αποτέλεσμα. Εμείς αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με τη μυρωδιά αλλά, να που η ξανθιά καλλονή θα μας πείσει στο τέλος να το δοκιμάσουμε όπως και να χει.

Dree Hemingway
Το μάθαμε από τη Jennifer Aniston, αλλά το κάνει και η Dree Hemingway – και παραπάνω από το μισό Hollywood: Λιγότερο σαμπουάν. Η Hemingway λέει πως δεν έχει ούτε δικό της πιστολάκι μαλλιών και σπάνια βάζει σαμπουάν στα μαλλιά της. Αντιθέτως, προτιμά το conditioner.

Solange Knowles
Η Solange Knowles χρησιμοποιεί την υγρασία υπέρ της. Για να δώσει περισσότερο όγκο στα μαλλιά της, κάθεται στο μπάνιο μετά το ντους μέχρι τα μαλλιά της να απορροφήσουν την υγρασία. Επιπλέον, δεν χρησιμοποιεί σχεδόν ποτέ σαμπουάν αλλά μόνο conditioner.

Jamie Chung
H Jamie Chung χρησιμοποιεί λάδι καρύδας αντί για μάσκα μαλλιών. Τι κάνει; Βάζει λίγη ποσότητα μόνο στις άκρες των μαλλιών της και το αφήνει να δράσει για περίπου 10 λεπτά. Έπειτα, λούζει κανονικά τα μαλλιά της.

Last modified on 11/10/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr