Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Πώς θα κάνετε μόνες σας στο σπίτι την μεγαλύτερη τάση της σεζόν στα νύχια-βίντεο.

Πώς θα κάνετε μόνες σας στο σπίτι την μεγαλύτερη τάση της σεζόν στα νύχια-βίντεο.

Τα πρωτοείδαμε να κάνουν την εμφάνισή τους δειλά δειλά το καλοκαίρι, αλλά ο χειμώνας είναι η σεζόν που τα mirror nails θα κάνουν το μεγάλο μπαμ. Τα μεταλλικά νύχια, ειδικά αυτά που μοιάζουν με καθρέπτες,

είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων μηνών και αποκλείεται να μην τα δοκιμάσετε, έστω και μία φορά.Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό, είναι το γεγονός πως για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα χρησιμοποιείται μία ειδική σκιά, η οποία τρίβεται πάνω στα νύχια με τα μικρά πινελάκια με το σφουγγαράκι στην άκρη, σαν αυτά που συνήθως περιλαμβάνουν οι παλέτες σκιών. Αν το ξέραμε, δεν θα τα πετάγαμε ποτέ!

Ένα ραντεβού σε ένα nail salon θα σας δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά αν τα χέρια σας «πιάνουν» μπορείτε άνετα να παρακολουθήσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε από βίντεο-tutorials στο YouTube. Good luck!

πηγή: InStyle.gr

Last modified on 08/11/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media