Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε ρεπόρτερ της Κατερίνας Καινούργιου: «Να πεις στην αρχισυντάκτριά σου να σου μάθει…»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε ρεπόρτερ της Κατερίνας Καινούργιου: «Να πεις στην αρχισυντάκτριά σου να σου μάθει…»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρευρέθηκε χθες στη λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη, «Τέλειοι Ξένοι». Ο γνωστός δημιουργός και ηθοποιός μίλησε μάλιστα

και στους δημοσιογράφους, που βρέθηκαν στην εκδήλωση.«Έχω ξεκινήσει δειλά δειλά να γράφω τα επόμενα σενάρια», παραδέχτηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που εκτός από ταινία, εξομολογήθηκε πως ετοιμάζει και σενάριο μίνι-σειράς!

Στη συνέχεια λοιπόν του έθιξαν για το άτυπο reunion που έκανε πριν λίγες ημέρες με τους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά 4. Ο Χριστόφορος είχε ανεβάσει φωτογραφία με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και τον Πάνο Μουζουράκη. Ωστόσο η απουσία του Νίκου Κουρή ήταν αισθητή από το στιγμιότυπο και έτσι η δημοσιογράφος του Epsilon τον ρώτησε σχετικά.

«Μετά την επιστροφή από την Αμερική κάνατε και ένα reunion και με τα τηλεοπτικά σας αδέλφια, από το οποίο έλειπε ο Νίκος Κουρής όμως, γιατί δεν ήταν εκεί;», του είπε με τον καλλιτέχνη να απαντά πως πιθανώς να είχε θέατρο.

Ωστόσο η δημοσιογράφος δεν σταμάτησε εκεί και ρώτησε: «Δεν του έγινε πρόταση ή αυτός δεν ήρθε;». Τότε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εκνευρίστηκε και απάντησε: «Πώς σου ήρθε εσένα αυτό; Για ποιο κανάλι είσαι;». Όταν έμαθε λοιπόν πως είναι από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Epsilon, της είπε: «Καινούργιου; Να πεις στην αρχισυντάκτρια σου να σου μάθει πιο έξυπνες ερωτήσεις να κάνεις….»!

Μετά την προβολή μάλιστα του συγκεκριμένο βίντεο στην εκπομπή η ομάδα έμεινε άφωνη!

Last modified on 30/11/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media