Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

To ξέφρενο τσιφτετέλι Πασχαλάκη με Πέλκα στο τραγούδι με τα "Όνειρα" της Λένας Ζευγαρά (βίντεο)

To ξέφρενο τσιφτετέλι Πασχαλάκη με Πέλκα στο τραγούδι με τα "Όνειρα" της Λένας Ζευγαρά (βίντεο)

Τα «Όνειρα» του ΠΑΟΚ έγιναν πραγματικότητα φέτος, κερδίζοντας με σκληρή δουλειά, τον τίτλο των νταμπλούχων Ελλάδος, και τα «Όνειρα» της Λένας Ζευγαρά, έγινε ο ύμνος τους, σε ένα ξέφρενο γλέντι.

Γιορτάζοντας τη μεγάλη και διπλή τους νίκη, στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον Δημήτρη Πέλκα, όπως δεν τους έχετε ξαναδεί.

Σε μία μεγάλη γιορτή μεταξύ παικτών αλλά και φίλων του ΠΑΟΚ, που έγινε σε κάποιο κτήμα, με το που ήχησε η μεγάλη επιτυχία της Λένας Ζευγαρά, «Όνειρα», με την υπογραφή σε στίχους του Βασίλη Καρρά-Jenny Tsiko, και μουσική του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη, ο Δημήτρης Πέλκας έπιασε το μικρόφωνο, τραγουδώντας «μαζί» της, ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, επιδόθηκε σε ένα ξέφρενο τσιφτετέλι, μέχρι και πάνω στο τραπέζι. Δείχνοντας πώς είναι μεγάλοι θαυμαστές τόσο του τραγουδιού της , που έχει αγγίξει εκατομμύρια views στο youtube, όσο και της Λένας Ζευγαρά, που αυτή την περίοδο, έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο live tour που «σαρώνει», ανά την Ελλάδα.
Πάρτε μία γεύση από το live unplugged της Λένας Ζευγαρά, που ανέβασε πάνω στα τραπέζια, Πασχαλάκη-Πέλκα.

 

 

Last modified on 14/05/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media