Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αυτή είναι η σέξι Ελληνίδα κολλητή φίλη της Kylie Jenner (εικόνες)

Αυτή είναι η σέξι Ελληνίδα κολλητή φίλη της Kylie Jenner (εικόνες)

Η Kylie Jenner πάντα βρίσκει τον τρόπο να βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, είτε με την προσωπική της ζωή είτε με την επαγγελματική.Βεβαίως από τότε που έχει γίνει διάσημη προσέχει ιδιαίτερα

τις φιλίες της καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απογοητευεί, όπως την τελευταία φορά που η κολλητή της φίλη, Jordyn Woods αποδείχτηκε ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον σύντροφο και πατέρα της κόρης της Khloe.Από τότε η Kylie έχει γίνει πιο επιλεκτική καιπλέον η νέα της κολλητή είναι η Ελληνίδα, Αναστασία Καρανικολάου με την οποία γνωρίζονται 8 χρόνια και είναι πολύ καλές φίλες από το σχολείο.

Η Αναστασία Καρανικολάου γεννήθηκε στην Καλιφόρνια το 1997 από Έλληνες γονείς και κάνει καριέρα ως μοντέλο, είναι γνωστή στα μέσα για τη φιλία της με την Kylie και απασχολεί επίσης με την προσωπική της ζωή.

Η φιλία τους πάντως φαίνεται ότι θα κρατήσει αφού κάνανε και ένα όμοιο τατουάζ το όνομα της κόρης της Kylie «Stormi» για επισφραγίσουν την φιλία τους!

 

Last modified on 25/05/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr