Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Γιώργος Μαργαρίτης: Πώς σχολίασε το φαινόμενο Sin Boy;

Γιώργος Μαργαρίτης: Πώς σχολίασε το φαινόμενο Sin Boy;

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» μίλησε το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος αποκάλυψε ότι άνθρωποι της γενιάς του τον σταματούν στον δρόμο και του κάνουν παράπονα

για τα σημερινά τραγούδια που έχουν μέσα βρισιές.Ωστόσο, δεν δίστασε να αναφερθεί και στον Sin Boy.

«Έχω ακούσει τον Sin Boy. Είναι ωραίο πράγμα και το ραπ. Έχει πολλά είδη η μουσική και ο κόσμος διαλέγει και παίρνει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Τι λέει ο Γιώργος Μαργαρίτης για τις νεαρές τραγουδίστριες, οι οποίες πολλές φορές ντύνονται προκλητικά;

«Δεν με ενοχλεί που βγαίνουν οι νέες τραγουδίστριες ημίγυμνες, το βλέπω μια χαρά και πρέπει να δείχνουν τα κάλλη τους. Όχι να είμαστε όμορφοι και να κρυβόμαστε. Είμαι από τους τραγουδιστές που θέλω τη γυναίκα, γυναίκα πάνω στην πίστα. Να μπορώ κι εγώ να πιω ένα ποτήρι παραπάνω, να ξεδώσω και τραγουδήσω και πιο καλά ακόμα. Άμα βλέπω τη γυναίκα με παντελόνια, τι να την κάνω; Παντελόνια φοράνε οι άντρες.
Πολλές φορές κι εγώ κάνω λάθη στο ντύσιμο μου. Πολλές φορές βγαίνω και με ένα μπλουζάκι και με παντόφλες έξω, ανάλογα πού πάω».

Last modified on 09/08/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr