Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

James Franco: Γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική εκμετάλλευση σε μαθήματα υποκριτικής

James Franco: Γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική εκμετάλλευση σε μαθήματα υποκριτικής

Ο ηθοποιός James Franco κατηγορείται πως η σχολή του εκμεταλλευόταν σεξουαλικά γυναίκες.Αναλυτικότερα, στη μήνυση που κατατέθηκε στο Λος Άντζελες, η Sarah Tither-Kaplan και η Toni Gaal ισχυρίζονται

ότι η σχολή υποκριτικής του Χολιγουντιανού ηθοποιού επέτρεψε σε αυτόν και στους άνδρες συνεργάτες την ευκαιρία να προσφέρουν ενδεχόμενους ρόλους μέσω ακατάλληλης συμπεριφοράς, σύμφωνα με τους New York Times.

Ο James Franco, ο οποίος διδάσκει σε μια σχολή που ονομάζεται Studio 4, με υποκαταστήματα στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, φέρεται σύμφωνα με την μήνυση να κατηγορείται μαζί με τον συνεργάτη Vince Jolivette. Οι δύο γυναίκες είχαν γραφτεί σε μάθημα στο Λος Άντζελες με μηνιαία δίδακτρα 300 δολάρια.

Υπήρχαν επίσης masterclasses, με μια τάξη ειδικά για ερωτικές σκηνές. Η μήνυση ισχυρίζεται ότι οι φοιτητές έπρεπε να κάνουν οντισιόν για την τάξη, με ερωτικές σκηνές οι οποίες καταγράφονταν σε βίντεο για να τα δει ο Franco. Επίσης, οι μαθητές καλούνταν να υπογράψουν πως παραχωρούν τα δικαιώματα χρήσης για το υλικό.

Η αγωγή υποστηρίζει ότι ο Franco και οι συνεργάτες του είχαν ακατάλληλη σεξουαλική συμπεριφορά προς τις γυναίκες με πρόφαση την εξουσία τους ως καθηγητές.

Η μία από τις δύο γυναίκες ισχυρίστηκε ότι δεν της επιτράπηκε να συμμετάσχει στην τάξη των σεξουαλικών σκηνών όταν εξέφρασε την ανησυχία της μετά την ακρόαση, ενώ η άλλη υποστήριξε ότι η συμμετοχή της, την έκανε να κερδίσει ρόλο σε μια από τις ταινίες του ηθοποιού, η οποία περιλαμβάνει πολλές ερωτικές σκηνές και ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει.

Θυμίζουμε ότι το 2018, ο James Franco κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακομεταχείριση από πέντε γυναίκες. Η τωρινή αγωγή ζητά αποζημίωση και επιστροφή οποιωνδήποτε ηχογραφήσεων και βίντεο. Οι δύο γυναίκες λένε ότι ελπίζουν ότι με την αγωγή τους θα κάνουν και άλλες γυναίκες να μιλήσουν.

Οι εκπρόσωποι του ηθοποιού μέχρι στιγμής δεν έχουν σχολιάσει κάτι.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 05/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr