Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Jane Fonda: Συνελήφθη για δεύτερη φορά στην Ουάσινγκτον

Jane Fonda: Συνελήφθη για δεύτερη φορά στην Ουάσινγκτον

Η Jane Fonda συνελήφθη και πάλι την Παρασκευή για διαμαρτυρία έξω από το Καπιτώλιο σε μια προσπάθεια να παροτρύνει τους αξιωματούχους των ΗΠΑ να λάβουν σοβαρά υπόψη την κλιματική αλλαγή.

 

Συγκεκριμένα η Fonda και ο φίλος της και ηθοποιός Sam Waterston συνελήφθησαν μαζί με αρκετούς άλλους ακτιβιστές και αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα.
Όλοι μαζί διαμαρτυρήθηκαν στο πλαίσιο της «Fire Drill Friday», μιας εβδομαδιαίας εκδήλωσης η οποία διοργανώνεται από επιστήμονες, διασημότητες και μέλη της κοινότητας με σκοπό να πιέσουν το νόμο να αναλάβει δράση για την κλιματική αλλαγή.

Φωτογραφίες με τους δύο ηθοποιούς να έχουν δεμένα χέρια μετά τη σύλληψή τους από την αστυνομία, δημοσιεύτηκαν στα social media. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που η διάσημη ηθοποιός συλλαμβάνεται ως μέρος της καμπάνιας για την κλιματική αλλαγή «Fire Drill Fridays.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 21/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr