Print this page
Στο στόχαστρο της Μυστικής Υπηρεσίας ο Eminem: Τι συνέβη;

Στο στόχαστρο της Μυστικής Υπηρεσίας ο Eminem: Τι συνέβη;

Στο στόχαστρο της Μυστικής Υπηρεσίας, που φροντίζει για την ασφάλεια των Αμερικανών προέδρων, μπήκε ο διάσημος ράπερ Eminem για τους στίχους ορισμένων τραγουδιών του, που περιλαμβάνουν βίαιες

αναφορές για τον Donald και την κόρη του Ivanka.Όπως ανέφερε το Buzz Feed η Μυστική Υπηρεσία ανέκρινε τον ράπερ στις αρχές του περασμένου χρόνου για τους στίχους τριών τραγουδιών του, στο ένα εκ των οποίων αναφερόταν στην πιθανότητα να πετάξει κάποιος στον Trump «μια καυτή κούπα καφέ» και «να τον πετάξει στον τοίχο».

Σ’ ένα άλλο τραγούδι, το «Like Home» ο τραγουδιστής ανέφερε: «Ας φέρει κάποιος ένα σεντόνι γι’ αυτόν τον Άρυο [υπέρμαχο της ανωτερότητας της λευκής φυλής] . Ήρθε η ώρα να τον θάψουμε, πείτε του, λοιπόν, να προετοιμάζεται για παραπομπή. Ορθώστε όλοι το ανάστημά σας, εδώ είναι που συναντώνται η τρομοκρατία κι ο ηρωισμός. Αυτός ο τύπος σπάνια κοιμάται. Το μόνο που κάνει είναι να βλέπει Fox News και να επαναλαμβάνει σαν παπαγάλος».

Σ’ ένα άλλο από τα τραγούδια, το «Framed» ο Eminem αναφέρεται στην κόρη του Trump, Ivanka ως «μικρό ξανθό, ανόητο κορίτσι». Η ανάκριση έλαβε χώρα στις 16 Ιανουαρίου του 2018 και μετά τις εξηγήσεις του ράπερ η Μυστική Υπηρεσία αποφάσισε τελικά να μην παραπέμψει την υπόθεση στην ομοσπονδιακή εισαγγελία, όπως αναφέρουν οι Washington Times.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 26/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr