Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Καμαριέρα έβαλε σε δημοπρασία την εντυπωσιακή τουαλέτα που φόρεσε η Lady Gaga στα Golden Globes

Καμαριέρα έβαλε σε δημοπρασία την εντυπωσιακή τουαλέτα που φόρεσε η Lady Gaga στα Golden Globes

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την εντυπωσιακή εμφάνιση της Lady Gaga στην 76η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Η Gaga, η οποία βραβεύτηκε για το τραγούδι της ταινίας «A Star Is Born»

επέλεξε μια εντυπωσιακή τουαλέτα Valentino Couture και διαμαντένια κοσμήματα Tiffany & Co ενώ είχε βάψει τα μαλλιά της σε ένα απαλό μπλε του πάγου.

Λίγο μετά την βράβευση της η τραγουδίστρια επέστρεψε στο δωμάτιο της στο ξενοδοχείο Beverly Hilton, αλλά φεύγοντας μάλλον άφησε το φόρεμα της εκεί.
Μια καμαριέρα του ξενοδοχείου βρήκε την εντυπωσιακή τουαλέτα και την παρέδωσε στα υπεύθυνους του ξενοδοχείου, επειδή όμως δεν γύρισε κάνεις να την αναζητήσει, η ίδια δηλώνει πως της την ξανά επέστρεψαν πίσω σαν δώρο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η καμαριέρα να αποφασίσει να βγάλει το φόρεμα σε δημοπρασία, με τις προσφορές να ξεκινούν μάλιστα από τα 8 χιλιάδες δολάρια.

Το θέμα είναι πως το συγκεκριμένο φόρεμα δεν ανήκει στην Lady Gaga, αλλά στον οίκο μόδας Valentino, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, έχει ήδη απευθυνθεί στην αστυνομία για να σταματήσει τη δημοπρασία.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η καμαριέρα του ξενοδοχείου μέσα από ιδιόχειρο σημείωμα της αρνείται την κατηγορία της κλοπής ενώ συνεχίζει την δημοπρασία κανονικά μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, όπου λήγει η προθεσμία για όσους θέλουν να το διεκδικήσουν.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 31/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr