Print this page
Kaitlynn Carter: To γράμμα της σε γνωστό περιοδικό για τη σχέση της με τη Miley Cyrus

Kaitlynn Carter: To γράμμα της σε γνωστό περιοδικό για τη σχέση της με τη Miley Cyrus

H Kaitlynn Carter και η Miley Cyrus, μετά από μία σύντομη σχέση αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κάνεις με ευκολία από το γράμμα που έγραψε η Kaitlynn για το περιοδικό

Elle,στο οποίο μιλάει για το πως από εκεί που ήταν φίλες για 3 χρόνια, την ερωτεύτηκε μέσα σε ένα καλοκαίρι.

«Τον περασμένο Ιούλιο πήγα διακοπές με μια φίλη μου. Το αμέσως επόμενο πράγμα ήξερα είναι πως ήμουν ερωτευμένη μαζί της» γράφει η Carter χωρίς βέβαια να ονοματίζει την Miley.

«Ήταν τόσο απλή και ταυτόχρονα τόσο μπερδεμένη κατάσταση. Πριν από αυτό το ταξίδι, δεν μου είχε περάσει πότε από το μυαλό πως θα ήμουν ικανή να αγαπήσω μια γυναίκα έτσι όπως αγάπησα εκείνη. Όταν άρχισα να σκέφτομαι το αισθηματικό παρελθόν μου, συνειδητοποίησα πως πότε δεν είχα ένα συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου που ερωτευόμουν» πρόσθεσε και συνέχισε:
Τι κι αν η σχέση με την φίλη μου παρουσιάζονταν στα media ως ένα καλοκαιρινό flirt και μια ομοφυλοφιλική σχέση, ήταν πολλά παραπάνω από αυτό. Ήταν ένα βαθυστόχαστο ταξίδι που ανακάλυψα τον εαυτό μου. Για πρώτη φόρα άκουσα τον εαυτό μου και ξέχασα το «φυσιολογικό» και άρχισα να ζω».

Πριν γίνουν ζευγάρι οι δυο τους ήταν φίλες για τρία χρόνια. Η Kaitlynn αναφέρει μάλιστα στη συνέχεια πως υπήρχε πάντα κάτι που την τραβούσε στη Miley όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που δεν συνέβαινε με άλλους φίλους της.

«Δεν είχα να σκεφτώ ή να υπεραναλύσω κάτι. Απλά συνέβη και ένιωθα μια χαρά με αυτό. Κοιτάζοντας πίσω στα 3 χρόνια φιλίας που είχαμε, κατάλαβα πως κάτι με τραβούσε σε εκείνη με έναν τρόπο που δεν συνέβαινε με άλλους φίλους. Πριν όμως από αυτό το ταξίδι δεν μου είχε περάσει από το μυαλό να την κοιτάξω με ερωτικό τρόπο» ολοκλήρωσε.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 07/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr