Print this page
H δήλωση «καρφί» της Νικολέττας Ράλλη για τον Γιώργο Μαυρίδη

H δήλωση «καρφί» της Νικολέττας Ράλλη για τον Γιώργο Μαυρίδη

Η Νικολέττα Ράλλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Η φωλιά των Κου Κου», και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη.Η ίδια δεν θέλησε να απαντήσει, ενώ άφησε να εννοηθεί πως

ο Γιώργος Μαυρίδης διατυμπάνιζε τη σχέση τους.

«Τι με ρωτάς τώρα για κάτι που έγινε πέρσι; Δε με ενδιαφέρει καν, δεν το θυμάμαι. Δεν διατυμπάνιζα ποτέ τίποτα. Άλλοι το κάνανε» είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Ράλλη.

Τι είχε πει ο Γιώργος Μαυρίδης για τον χωρισμό του από τη Νικολέττα Ράλλη

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Απρίλιο ο Γιώργος Μαυρίδης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και είχε πει για τους λόγους χωρισμού του από τη Νικολέττα Ράλλη: «Δεν μου αρέσει σε μια σχέση η γκρίνια. Με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις σχέση, θες να περνάς καλά, να διασκεδάζεις. Όταν αυτό παύει να υπάρχει, συνεχίζεις και προχωράς. Σε εμάς έπαψε να υπάρχει αυτό και όμορφα και ωραία το σταματήσαμε, απλά. Δεν ήταν καθόλου ξαφνικό. Χωρίσαμε πολύ πριν μαθευτεί και το κρατήσαμε σε ένα τυπικό επίπεδο. Μιλάμε, όλα καλά… Τώρα όχι δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει το αγόρι της, έχει σχέση».

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 07/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr