Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Scarlett Johansson: Μετανιώνω για τους ρόλους που επέτρεψα να με δείχνουν τόσο σέξι

Scarlett Johansson: Μετανιώνω για τους ρόλους που επέτρεψα να με δείχνουν τόσο σέξι

Η Scarlett Johansson παραχώρησε συνέντευξη στο Hollywood Reporter και μεταξύ άλλων μίλησε δήλωσε ότι παρουσιαζόταν ως υπερσεξουαλική παλαιότερα, στις ταινίες που πρωταγωνιστούσε.

 

«Σε όλη τη δεκαετία των 20, ένιωθα τυποποιημένη στους ρόλους μου και εμφανιζόμουν με έντονη σεξουαλικότητα. Δεν είχα την πρόθεση φυσικά να το προκαλώ εγώ, ήταν οι ανάγκες των ρόλων τέτοιες», όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.
Σήμερα, οι επιλογές των ρόλων της είναι πολύ διαφορετικές και νιώθει πλέον, απαλλαγμένη από τέτοιους χαρακτηρισμούς. Πάντως, δεν ήταν λίγες οι φορές που η Johansson είχε σκεφτεί να αλλάξει καριέρα για το γεγονός ότι πολλές φορές, συνδεόταν με την εικόνα ενός sex symbol.

Η επαγγελματική καριέρα της Johansson ξεκίνησε το 1994 στην ταινία North και έκτοτε ακολούθησαν πολλοί ακόμη ρόλοι. Ένας από τους πιο αξιοσημείωτους ήταν αυτός στην ταινία «Lost in Translation» σε ηλικία 18 χρονών.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 16/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr