Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Caitlyn Jenner: Ηθελα να κάνω αλλαγή φύλου από τα 40 μου

Caitlyn Jenner: Ηθελα να κάνω αλλαγή φύλου από τα 40 μου

Η Caitlyn Jenner για πρώτη φορά δέχτηκε να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης «I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!», το οποίο ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες.Στα 70 της χρόνια, η τρανς και πρώην ολυμπιονίκης

του στίβου, συμμετέχει σε ένα ριάλιτι επιβίωσης και στο δεύτερο μόλις επεισόδιο, προχώρησε σε… αποκαλύψεις στους συμπαίκτες της. Η Jenner, σε μία κουβέντα που είχε μαζί τους για την αλλαγή φύλου, αποκάλυψε πως ήθελε να το κάνει πριν από 30 χρόνια, αλλά δίστασε.

«Ήθελα από τα 40 μου να κάνω την αλλαγή φύλου, αλλά ήταν μία περίοδος που ένιωθα πως δεν άνηκα πουθενά. Προσπαθούσα να ανακαλύψω τον εαυτό μου. Φορούσα γυναικεία ρούχα και οδηγούσα στη πόλη με το αυτοκίνητο», είπε αφήνοντας άφωνους τους άλλους διαγωνιζόμενους στο ριάλιτι. «Είχα μία Porsche και ένα βράδυ πριν το Halloween, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε και ήταν ο γείτονας μου. Του είπα πως πήγαινα σε πάρτι», πρόσθεσε.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 20/11/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr