Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Το σχόλιο της Tyra Banks για τον τελικό του Greece’s Next Top Model 2

Το σχόλιο της Tyra Banks για τον τελικό του Greece’s Next Top Model 2

Το πολυσυζητημένο GNTM 2 έφτασε στο τέλος του, με τον τελικό να προκαλεί έντονα σχόλια, καθώς για πρώτη φορά αναδείχθηκαν δύο νικήτριες και όχι μία.Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση πως οι νικήτριες

θα είναι δύο αλλά και πως το σύστημα ψηφοφορίας έχει μπλοκάρει, πολλοί τηλεθεατές δεν σταμάτησαν να τουιτάρουν και έτσι το #gntmgr κατάφερε να γίνει δεύτερο trend παγκοσμίως.

Αμέτρητα τα οργισμένα σχόλια του κόσμου στα κοινωνικά δίκτυα καθώς δεν βρέθηκε κάποιος που κατάφερε να ψηφίσει, τουλάχιστον όπως φάνηκε από μία μικρή έρευνα στο Τwitter.

Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής και έπειτα από χιλιάδες καταγγελίες στο Twitter, η Tyra Banks, το πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιάστρια του America’s Next Top Model αναρωτήθηκε δημόσια τι συνέβη στον μεγάλο τελικό και ζήτησε να της εξηγήσουν.

«Έχω ακούσει πολλά για τον ελληνικό τελικό του GNTM. Μπορεί κάποιος από τους τηλεθεατές ή τους παραγωγούς του show να κοινοποιήσει τι συνέβη; Δεν ελέγχω όλες τις εκδοχές παγκοσμίως του Νext Top Model αλλά πραγματικά ενδιαφέρομαι», έγραψε χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό της.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 21/12/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr