Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Survivor: Ποιοι θα κερδίσουν την ασυλία την Κυριακή;

Survivor: Ποιοι θα κερδίσουν την ασυλία την Κυριακή;

Αποχώρηση χθες (06/04/2017) για τους Μαχητές, ενώ νέος αγώνας ασυλίας περιμένει και τις δύο ομάδες στο επεισόδιο της Κυριακής 9 Απριλίου στις 9:00 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.


Ο Πάνος Αργιανίδης αυτή τη φορά δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι και έτσι, όπως και ο ίδιος, είπε το όμορφο ταξίδι του στο Survivor τελείωσε εκεί.
Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων από τον Σάκη Τανιμανίδη, η τηλεθέαση στο νεανικό κοινό έφτασε μέχρι και 75,5%, ενώ έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το επεισόδιο 2.294.715 τηλεθεατές.
Το επεισόδιο κατέγραψε κατά μέσο όρο στο σύνολο 45,9%, ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 63,2%.
Τι θα δούμε την Κυριακή
Μαχητές και Διάσημοι καλούνται να δώσουν μία ακόμη σκληρή μάχη για να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας.
Ειδικά για τους Μαχητές, τα πράγματα έχουν στενέψει, αφού αγωνιστικά έχουν μείνει έξι παίκτες, ενώ στους Διάσημους εννέα.
Οι εντάσεις δεν λείπουν, ειδικά στην παραλία των Διασήμων με τη συμπεριφορά και την απομόνωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Πόσο θα επηρεάσει αυτό τους Διάσημους; Θα καταφέρουν για μια ακόμη φορά να κερδίσουν την ασυλία; Οι Μαχητές θα τα δώσουν όλα προκειμένου να μην χάσουν κι άλλο παίκτη; Ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα κερδίσουν την ατομική ασυλία και στο Συμβούλιο του Νησιού θα κληθούν να προτείνουν δύο συμπαίκτες τους;
Και τελικά ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι που θα τεθούν στην κρίση του κοινού;
Οι ανατροπές και η αγωνία συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία στιγμή στο αγώνισμα της ασυλίας το οποίο καλούνται να φέρουν εις πέρας οι παίκτες. Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor, έρχεται αυτή την Κυριακή...


Πηγή:newsbomb.gr

Last modified on 07/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr