Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Brangelina: Αλλάζουν οι ρόλοι! Ο Pitt κατηγορεί έξαλλος την Jolie για αμέλεια και διεκδικεί την επιμέλεια των παιδιών

Brangelina: Αλλάζουν οι ρόλοι! Ο Pitt κατηγορεί έξαλλος την Jolie για αμέλεια και διεκδικεί την επιμέλεια των παιδιών

Νέο επεισόδιο στην πολύμηνη διαμάχη των Brangelina πυροδότησε το ατύχημα που υπέστη η 8χρονη κόρη τους Vivienne. Ο Brad Pitt φέρεται να είναι έτοιμος να κινήσει διαδικασίες ξανά για την επιμέλεια

των παιδιών του κατηγορώντας την Angelina Jolie για αμέλεια! Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του RadarOnline , η babysitter είχε βγάλει τα δίδυμα, Vivienne και Knox, για μία βόλτα με ποδήλατα στο Hyde Park του Λονδίνου. Ένας αδέξιος χειρισμός της νεαρής κοπέλας, οδήγησε στην πτώση της Vivienne, η οποία χτύπησε το κεφάλι της σε μεταλλική κουπαστή και δεν μπορούσε να σηκωθεί επί 10 λεπτά.

Την ίδια ημέρα, η νεαρή babysitter, είχε εμφανιστεί με νοικιασμένο ποδήλατο, να μεταφέρει τον 8χρονο Knox, μέσα στο καλάθι για τσάντες, που έφερε την επιγραφή: «Προσοχή! Δεν είναι ασφαλές για παιδιά».

Εκείνες τις ημέρες η Angelina Jolie βρισκόταν σε μία ακόμα αποστολή, ως πρέσβειρα Καλής Θελήσεως, δίνοντας ομιλία στην Γενεύη, στο γραφείο του Υπάτου Αρμοστή Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες.

Η είδηση έκανε τον Brad Pitt έξαλλο, καθώς ο ίδιος είχε κατηγορηθεί για βαναυσότητα και έκθεση σε κίνδυνο των παιδιών του, στις αρχές του διαζυγίου τους. Αυτό οδήγησε σε περιορισμένες και υπό επίβλεψη επισκέψεις με την οικογένειά του, παρ’ όλο που το FBΙ δεν βρήκε αντίστοιχα στοιχεία και έκλεισε τη υπόθεση.

Ο Pitt είναι έτοιμος να ξεκινήσει σκληρό πόλεμο ενάντια στην πρώην σύζυγό του, χρησιμοποιώντας τα δύο περιστατικά ως βάση για την αλλαγή στους κανόνες επιμέλειας των παιδιών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, έχει κουραστεί να δείχνει ανοχή και να βρίσκεται διαρκώς μακριά από τα παιδιά του και τώρα έχει όλα τα πολεμοφόδια που χρειάζεται για να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού. Η Jolie είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες πως σκοπεύει να κάνει τα παιδιά της «πολίτες του κόσμου» και εδώ και αρκετό καιρό γυρίζουν από χώρα σε χώρα.

Το τελευταίο διάστημα, ακούγεται πιο έντονα από ποτέ, πως είναι έτοιμη να παντρευτεί ξανά με τον νέο της σύντροφο, εναν επιχειρηματία από το Λονδίνο, κάτι που θα σήμαινε πως θα μετακομίσει τελικά από την Καλιφόρνια στη Μ. Βρετανία.

Αυτό ήταν ένας φόβος που είχε εξ αρχής ο Pitt, αλλά μετά το ιδιωτικό συμφωνητικό τους για κοινές αποφάσεις, φαινόταν πως η πιθανότητα να συμβεί είχε απομακρυνθεί. Απ’ ότι όμως φαίνεται, παρά τις προσωρινές εκεχειρίες, αυτό το διαζύγιο έχει μετατραπεί σε πραγματικό πόλεμο που δεν λέει να τελειώσει.

 

Δείτε περισσότερες εικόνες στο bizznews.gr

Last modified on 19/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr