Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αντίο duck face! Αυτή είναι η νέα πόζα που κάνουν όλες στις φωτογραφίες

Αντίο duck face! Αυτή είναι η νέα πόζα που κάνουν όλες στις φωτογραφίες

Οι celebrities και instagramers έχουν ξεκινήσει πολλά trends όσον αφορά στις πόζες που παίρνουμε όταν φωτογραφιζόμαστε. Κάπου εκεί γεννήθηκε το πλέον διάσημο –και άκρως γελοίο- duck face, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκαν μερικές ακόμα, όπως αυτή που θέλει να ακουμπάτε

δήθεν τυχαία το στόμα με το δάχτυλό σας.Αυτή την άνοιξη όμως, αν μπείτε έστω και για λίγο στο instagram, θα αντιληφθείτε πως υπάρχει μία νέα τάση στις πόζες, η οποία έχει ήδη κερδίσει τεράστια δημοτικότητα. Από την Bella Hadid, μέχρι τις Kardashians, όλες έχουν έστω και μία φωτογραφία που κάνουν την bambi pose.
Η ελαφρώς αφύσικη πόζα Bambi απαιτεί να κάθεστε στα γόνατα, με ίσια την πλάτη (αυτό βοηθάει στο φαίνεται φλατ η κοιλιά), ενώ οι περισσότερες δείχνουν να την προτιμούν όταν φορούν μόνο το μαγιό, για να αναδείξουν τη σιλουέτα τους.
Πώς σας φαίνεται αυτή η νέα «τάση»; Θα τη δοκιμάζατε ποτέ;

Πηγή:Περισσότερες εικόνες -  InStyle.gr

Last modified on 27/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr