Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Survivor Αποκάλυψη: Αυτή είναι η στρατηγική κατά του Αγγελόπουλου

Survivor Αποκάλυψη: Αυτή είναι η στρατηγική κατά του Αγγελόπουλου

Καλεσμένος της απογευματινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Survivor Πανόραμα και της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Δημήτρης Πασχούλας.Ο Δημήτρης, ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης «σπάει» τη σιωπή του,

μιλάει για την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι και αποκαλύπτει την τακτική των μαχητών να «εξοντώσουν» τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Μετάνιωσα στην αρχή αλλά όταν είδα τι γίνεται εκεί μέσα και πόσο έχουν μαλώσει είπα μέσα μου: καλύτερα που έφυγες», είπε
Παράλληλα, αποκάλυψε για πρώτη φορά τους πραγματικούς λόγους που οι Μαχητές έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την ομάδα.

«Ο Γιώργος ήταν ο πιο δυνατός παίκτης και μετά εμφανίστηκε και ο Μάριος και αποδείχτηκε ότι είναι εξίσου δυνατός. Αυτοί οι δύο είναι η τοπ παίκτες μέσα στο παιχνίδι. (σ.σ. Οι Μαχητές) Είχαν ένα σκεπτικό, ότι όποιος πάει στην ομάδα των διασήμων την πρώτη εβδομάδα λογικά θα τον διώξουν», είπε.

 

Last modified on 29/04/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr