Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κώστας Μήτρογλου! Δεν θα πιστεύετε τι έκανε η ομάδα που αγωνίζεται για να δει το παιδί του

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κώστας Μήτρογλου! Δεν θα πιστεύετε τι έκανε η ομάδα που αγωνίζεται για να δει το παιδί του

Στιγμές ευτυχίας για έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Ο Κώστας Μήτρογλου βιώνει την απόλυτη χαρά, καθώς η σύζυγός του έφερε

στον κόσμο το πρώτο παιδί τους το βράδυ της Παρασκευής (28/04).Η αγαπημένη του Νίκη γέννησε στη Γερμανία, όπου και διαμένει μόνιμα, την ώρα που ο διεθνής επιθετικός ζει στην Πορτογαλία αγωνιζόμενος στην Benfica. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του 29χρονου δεν του κατέστησαν δυνατή την παρουσία του στο πλάι της αγαπημένης του την ώρα του τοκετού, όμως κάτι τέτοιο συνέβη λίγες ώρες αργότερα.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα “Record”, η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου, νοίκιασε τζετ για χάρη του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος βρέθηκε στο πλάι της αγαπημένης και του νεογέννητου παιδιού του εγκαίρως, και λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε για να δώσει το “παρών” στο παιχνίδι της ομάδας του στο στάδιο “Da Luz” της Λισαβόνας!

Εμείς να τους ευχηθούμε συγχαρητήρια.

Last modified on 03/05/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr