Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Survivor: Η άσεμνη χειρονομία του Μάριου στη Σάρα που την εκνεύρισε

Survivor: Η άσεμνη χειρονομία του Μάριου στη Σάρα που την εκνεύρισε

Η ένταση της στιγμής και το πάθος για τη νίκη στο αγώνισμα του επάθλου, είχαν και τα… απρόοπτά τους. Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε το Μάριο Ιωαννίδη και τη Σάρα Εσκενάζη να αγωνίζονται για τον τελευταίο γύρο του παιχνιδιού από την πλευρά των Μαχητών.

 

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο δίδυμο κατάφερε να επιτύχει, καθώς χάρισε τη νίκη στην ομάδα με 10-9. Ωστόσο κάτι που δεν πρόσεξαν πολύ ήταν πως ο τρόπος που ο Μάριος επιχείρησε να «πορώσει» την συμπαίκτριά του, μάλλον την ενόχλησε.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ο Κύπριος παίκτης χτύπησε στα οπίσθια τη συμπαίκτριά του (όπως κάνουν σε πολλά ομαδικά αθλήματα) με τη Σάρα να γυρίζει και να τον κοιτά με… δολοφονικό βλέμμα! Ο Μάριος φάνηκε πως κατάλαβε ότι η συγκεκριμένη χειρονομία ήταν μάλλον παράτολμη και προσπάθησε να επανορθώσει…

Δείτε το απόσπασμα.

Last modified on 08/05/2017

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media