Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Λαζόπουλος... «Να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου… Αληταρά με γραβάτα»

Λαζόπουλος... «Να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου… Αληταρά με γραβάτα»

Ξέσπασε ο Λάκης Λαζόπουλος εκτοξεύοντας σκληρούς χαρακτηρισμούς σε κείμενό του…«Με θράσος οικονομικών δολοφόνων σχεδιάζουν τη χρεοκοπία της χώρας ξανά μέσα στον Ιούλιο προκειμένου να επιβάλουν νέα σκληρά μέτρα», γράφει ο

Λάκης Λαζόπουλος στο alstantiri.gr για το διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου, αποκαλώντας τους επίσης «μορφωμένα τέρατα»

Χαρακτηρίζει επίσης τον Πολ Τόμσεν ανεπιθύμητο πρόσωπο και ζητά «να απομακρυνθεί και να μην ξαναπατήσει το πόδι του στη χώρα αυτή», ενώ ζητά και να απομακρυνθεί και η Ντέλια Βελκουλέσκου. «Είναι εθνική απαίτηση το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η κυρία Λαγκάρντ να ζητήσουν συγνώμη από τη χώρα και από τους Έλληνες για τον διάλογο αυτόν που σχεδιάζει την οικονομική δολοφονία της χώρας μας και την ανατροπή της κυβέρνησης, σήμερα αυτής, αύριο της όποιας άλλης», προσθέτει ο Λάκης Λαζόπουλος και θεωρεί πως αν δεν απομακρυνθούν, «οι Έλληνες θεωρούν ότι η κύρια Λαγκάρντ αποδέχεται το περιεχόμενο των συνομιλιών αυτών. Και το εγκρίνει».
Όλο το κείμενο του Λάκη Λαζόπουλου
Ποιος δεν θυμάται το ύφος και τον τρόπο που έμπαινε στα υπουργεία με το αναιδές του προσώπου του μπροστά, αυτή η άλητοφατσα με τη γραβάτα, που κεκέδιζε στις συνεντεύξεις, μήπως και συγκρατήσει μέσα στα δόντια του τα σκληρά του λόγια που έκρυβε κατά της Ελλάδας.
Ανεπιτυχώς.
Μιλώ για τον κύριο Τόμσεν και για τον διάλογο φωτιά που είχε με την κυρία Βελκουλέσκου, τον οποίoν αποκάλυψε ο ιστότοπος wιkileaks και του οποίου η ωμότητα συγκλονίζει αυτή την ώρα τον τόπο.
Με απόλυτη σαφήνεια και με θράσος οικονομικών δολοφόνων σχεδιάζουν τη χρεοκοπία της χώρας ξανά μέσα στον Ιούλιο προκειμένου να επιβάλουν νέα σκληρά μέτρα.
Διότι θεωρούν, άκουσον άκουσον, την προηγούμενη συμφωνία της 12 Ιουλίου, σαν μια καλή συμφωνία, διότι ναι μεν περιέχει σκληρότατα μέτρα, αλλά περιοριστικά. Δηλαδή αυτά είναι και όχι άλλα.
Και αυτοί, δηλαδή ο κύριος Τόμσεν και η άλλη καλή κυρία, θέλουν να προσθέσουν καινούργια βάρη στον ελληνικό λαό και να οδηγήσουν την χώρα στον νέο όλεθρο.
Αυτά τα μορφωμένα τέρατα.
Διότι σταμάτησαν τα πανεπιστήμια να παράγουν ανθρώπους. Βγάζουν μορφωμένους Φρανγκενστάιν.
Τι σπούδασες γιόκα μου;
Οικονομικός δολοφόνος μάνα. Πάω να οδηγήσω ανθρώπους και λαούς στην αυτοκτονία.


Αυτός είναι ο κύριος Τόμσεν ο εκλεκτός, και των δικών μας μέσων μαζικής ενημέρωσης. Τι θα πουν σήμερα οι Μπάμπηδες και οι Πρετεντέρηδες; Σιωπηλοί; Βουβοί;
Θα το κάνουν γαργάρα μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα ψάχνουν από τώρα εναγωνίως κεντρικό θέμα για τη Δευτέρα, έτσι ώστε να αλλάξουν την ατζέντα και να προστατέψουν τους ξένους αγαπημένους τους;
Τι άλλο ανακαλύπτουμε στο έγγραφο αυτό;
Ότι προσπαθούν να στριμώξουν την Μέρκελ. Όχι τον Σόιμπλε. Γιατί ο Σόιμπλε είναι μέρος αυτού του σχεδίου καταβάθος. Έτσι όπως το πρώτοείπαμε στο Τσαντίρι.
Γι’ αυτό ταράχτηκαν τόσο πολύ και ξεσηκώθηκαν οι δημοσιογράφοι.
Γιατί το ξένο και το ντόπιο αληταριό σχεδιάζει ξανά χρεοκοπία τον Ιούλιο. Και καινούργια μέτρα. Και πρέπει εδώ να μας πουν οι πολιτικοί αρχηγοί που επιμένουν πως ο Τσίπρας θα αναγκαστεί να κόψει συντάξεις, το υποθέτουν;
Τους το έχουν κάνει γνωστό οι εντολεις τους;
Γι’ αυτό χαμογελούν κρυφά κάτω από τα χείλη τους;
Ξέρουν τα σχέδια αυτά; Ποντάρουν στα σχέδια αυτά;
Είναι άμεση απαίτηση να απομακρυνθεί η κυρία Βελκουρέσκου.
Η οποία απεργάζεται σχέδια σκοτεινά για τη χώρα μας.
Είναι η ώρα να απομακρυνθεί ο κύριος Τομσεν και να μην ξαναπατήσει το πόδι του στην χώρα αυτή. Είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο.
Είναι εθνική απαίτηση το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η κυρία Λαγκάρντ να ζητήσουν συγνώμη από τη χώρα και από τους Έλληνες για τον διάλογο αυτόν που σχεδιάζει την οικονομική δολοφονία της χώρας μας και την ανατροπή της κυβέρνησης, σήμερα αυτής, αύριο της όποιας άλλης.
Και να μας πουν εάν συμφωνούν με το περιεχόμενο της συνομιλίας αυτής.
Αλλά σε περίπτωση που δεν απομακρυνθούν τα άτομα αυτά, οι Έλληνες θεωρούν ότι η κύρια Λαγκάρντ αποδέχεται το περιεχόμενο των συνομιλιών αυτών. Και το εγκρίνει.
Και στο βάθος Σόιμπλε μη το ξεχνάτε ποτέ.
Περιμένω να δω τους δικούς μας εδώ με τι λόγια θα βρουν ξανά να τά κουκουλώσουν.
Το θράσος της εποχής είναι τέτοιο που οι καινούριοι μαυραγορίτες δουλεύουν χωρίς κουκούλες και μας δείχνουν και τα μούτρα τους ως περισπούδαστοι αναλυτές, σχολιαστές και τυφλωμένοι εγκάθετοι.
Οι δημοσιογράφοι το βράδυ τα λόγια τους θα τα μασήσουν. Οι Έλληνες πρέπει να πουν καθαρά τα δικά τους. Ο σχεδιασμός της καθυστέρησης της αξιολόγησης, ο οποίος όπως προκύπτει από τον διάλογο είναι σχεδιασμένος για να επιβάλουν τα νέα μέτρα, πρέπει να τελειώσει τώρα.
Να επιστρέψουν στη χώρα και να σταματήσει αυτό το μαρτύριο αφού απομακρυνθούν άμεσα τα αληταριά τα οποία συμμετέχουν στον διάλογο αυτόν. Κατασπαράσσουν τις σάρκες μας, είναι εχθροί της χώρας και πρέπει επιτέλους να πάρουμε μέτρα και αποφάσεις.
Τέλος οι υποχωρήσεις.

press-news.gr

Last modified on 11/09/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr