Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Το συγκινητικό μήνυμά της Μελίνα Μακρή και η αποχώρησή της από τους Vegas!

Το συγκινητικό μήνυμά της Μελίνα Μακρή και η αποχώρησή της από τους Vegas!

Ιδιαίτερα συγκινημένη και γεμάτη αναμνήσεις από μία πολύ επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο με τους Vegas η Μελίνα Μακρή θέλησε μέσα από τα social media να στείλει το δικό της μήνυμα προς τους θαυμαστές της, μετά απο την απόφασή της να εγκαταλείψει το συγκρότημα και να ξεκινήσει τη δική της σόλο καριέρα.

Η τραγουδίστρια αφού ευχαρίστησε τους στενούς συνεργάτες της Σταύρο και Zeraw για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια αναφέρθηκε στην ανάγκη της να ακολουθήσει μοναχική πορεία στα μουσικά δρώμενα, καθώς όπως αναφέρει θέλει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Διαβάστε τι έγραψε η τραγουδίστρια και δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε...

«Πριν από λίγες μέρες έκλεισε ένα μεγάλο βιβλίο της ζωής μου, θα ήταν αδικία να το αναφέρω ως κεφάλαιο, ήταν ένα όμορφο βιβλίο που μου χάρισε πολλά, όμως οι σελίδες του έφτασαν κάπου στο τέλος. Συνειδητοποιημένα ακολουθώ το όνειρο της ζωής μου, να αφοσιωθώ και να υπηρετήσω το Ελληνικό τραγούδι, με τις νότες που τραγουδάει η ψυχή μου, αποχωρώ από το συγκρότημα Vegas για τον σκοπό αυτό... Δεν λυπάμαι που τελειώνει αντίθετα είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων γιατί συνέβη...
Σαν επίλογο αυτού του βιβλίου, θα ήθελα να γράψω ότι ευχαριστώ πολύ τους συνταξιδιώτες μου στο μαγικό ταξίδι των Vegas, τον Σταύρο και τον Zeraw και να τους ευχηθώ ολόψυχα καλή συνέχεια.
Το καινούργιο βιβλίο είναι ακόμα γεμάτο λευκές σελίδες που εύχομαι να γράψουμε μαζί...
Σας ευχαριστώ
Μελίνα Μακρή...»
Πηγή:gossip-tv.gr

Last modified on 12/09/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr