Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αναβολή πρεμιέρας λόγω αποχωρήσεων για την Ναταλία Γερμανού

Αναβολή πρεμιέρας λόγω αποχωρήσεων για την Ναταλία Γερμανού

Μετά τις ανακατατάξεις με τους συνεργάτες της, η Ναταλία Γερμανού θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου.Λίγο πριν την πρεμιέρα αποχώρησε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Ο λόγος για την έμπειρη αρχισυντάκτρια Αγγελική Γιαννακοπούλου, η οποία έχει κάνει κοντρόλ στους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, Μάρκο Σεφερλή, Ντορέττα Παπαδημητρίου και σε άλλους. Όταν είδε την πόρτα του MEGA να κλείνει αποφάσισε να αναλάβει αρχισυνταξία στην Ναταλία Γερμανού.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εφημερίδα Freddo η Αγγελική Γιαννακοπούλου είχε συμφωνήσει με έναν διόλου ασήμαντο μισθό, ωστόσο μετά τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών , δεν υπέγραψε συμβόλαιο καθώς «πάγωσαν» οι διαδικασίες.

Η ίδια εμφανίστηκε για λίγες ημέρες στο γραφείο της, όμως μετά τις πρώτες συσκέψεις με την Ναταλία αποφάσισε να αποχωρήσει. Με την παρουσιάστρια διατηρούν καλές σχέσεις καθώς οι λόγοι της αποχώρησης της δεν έχουν να κάνουν με εκείνη.

Ο ερχομός της από το MEGA έφερε και τον Κωνσταντίνο Αρκά, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει κι εκείνος, την δημοσιογράφο Κατερίνα Πόθα, η οποία παραμένει στην ομάδα και τη βοηθό αρχισυντάκτριας Δέσπονα Γρηγοροπούλου, η οποία παραμένει ως βοηθός αρχισυντάκτη του Βασίλη Δρυμούση.

Για την Χριστίνα Πολίτη…
Όσο για την Χριστίνα Πολίτη, η κοσμικογράφος παραμένει στην εκπομπή και ξεκαθαρίζει στην εφημερίδα Freddo: «Τη Ναταλία δεν την κρεμάμε κι όταν λέμε κάτι το κάνουμε. Βγήκε κάτι το οποίο δεν ισχύει και ο καθένας γράφει ό,τι θελει από το κεφάλι του. Η Αγγελική Γιαννακοπούλου ναι, αποχώρησε, όμως εγώ δεν έχω αποχωρήσει από πουθενά. Κανένα συμβόλαιο δεν έχει γίνει διότι το Epsilon είναι ένα από τα κανάλια που δεν έχουν άδεια. Τι συμβόλαιο να κάνω; Προχωράμε με τις συνθήκες ενός καναλιού που δεν έχει πάρει άδεια, απλά περιμένουμε με τα νέα δεδομένα να διαπραγματευτούμε με βάση τη νέα τάξη πραγμάτων».

Μετά τις ανακατατάξεις με τους συνεργάτες της, η Ναταλία Γερμανού θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου. Όμως στη θέση της Ναταλίας θα κάνει πρεμιέρα με τη δική της εκπομπή η Φαίη Μαυραγάνη, εκτάκτως στις 10 το πρωί.

 

Last modified on 14/09/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr