Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Έξαλλη η Σάρα Εσκενάζυ με Πάνο Αργιανίδη!

Έξαλλη η Σάρα Εσκενάζυ με Πάνο Αργιανίδη!

Έξαλλη είναι η Σάρα Εσκενάζυ με Πάνο Αργιανίδη μετά από όσα υποστήριξε πρόσφατα στην εκπομπή dot. Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor όταν ερωτήθηκε για το αν υπήρξε φλερτ στο ριάλιτι, είπε ότι υπήρξε φλερτ μεταξύ

του ιδίου και της Σάρα Εσκενάζυ. Η δήλωση αυτή έκανε έξω φρενών την Σάρα η οποία μάλιστα έκανε unfollow τον Πάνο Αργιανίδη από το instagram.

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Αργιανίδης προσπάθησε να τα… μαζέψει σε νέες του δηλώσεις, το κακό είχε ήδη γίνει…

Η Σάρα Εσκενάζυ σε τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» δήλωσε στεναχωρημένη με όλο αυτό που έχει γίνει.

«Με τον Πάνο δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, απλά δεν σου κρύβω ότι πραγματικά στεναχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον Πάνο. Γιατί με όλα αυτά τα παιδιά πιστεύω ότι έχουμε ζήσει κάτι μοναδικό. Τουλάχιστον για εμένα και πως το έζησα εγώ. Και είναι αστείο να λες τέτοια πράγματα για φλερτ ή για δήθεν ραντεβού. Γενικά από την οικογένεια μου δεν έχω μάθει να μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύδω ή να ασχολούμαι με το καθετί που ο καθένας έτσι απλά μπορεί πει.

Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι τα πράγματα καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ό,τι θέλει. Αλλά είτε στην περίπτωση του Πάνου είτε σε μελλοντικές που μπορεί να έρθουν, επιλογή μου είναι να προχωράω παρακάτω και να αφήνω τον κόσμο να κρίνει το τι είναι αλήθεια και τι όχι. Φυσικά έχω στεναχωρηθεί και φυσικά το ότι δεν μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύσω κάποιον, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον αποφύγω κιόλας. Για αυτό και επέλεξα ότι δεν θα τον ακολουθώ πια στο instagram. Όχι σαν τιμωρία φυσικά. Απλά ήθελα να περάσω ένα μήνυμα με το δικό μου τρόπο για να καταλάβει το λάθος του. Και το κατάλαβε πιστεύω.»

Last modified on 01/02/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr