Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ανοίχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.Τι είπε για τον νικητή του Survivor;

Ανοίχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.Τι είπε για τον νικητή του Survivor;

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος γνωρίζονται πριν από την είσοδό της στο Survivor, ενώ φήμες, που τόσο ο αδερφός της αθλήτριας μιλώντας πρόσφατα στο People, όσο και ο 35χρονος Σκιαθίτης, διέψευσαν, τους ήθελαν ζευγάρι.

 

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με συμπαίκτριές της, η Κατερίνα έκανε σαφή αναφορά στον Γιώργο.

«Έχω χάσει πέντε κιλά από το… πολύ φαγητό», είπε η Ξένια, με την αθλήτρια να σχολιάζει πως περίμενε πως θα έχουν λίγο ρύζι παραπάνω ή κάτι άλλο, όπως ψάρια. «Στο περσινό Survivor έπιαναν ψάρια», αντέτεινε η τραγουδίστρια, με την Κατερίνα να συμπληρώνει «είχανε κάποιον που ήξερε να ψαρεύει. Τι να κάνεις τα σύνεργα άμα δεν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς;. Είχανε πιάσει δέκα με δώδεκα ψάρια!».

Αν και δεν ανέφερε το όνομά του, η Κατερίνα μιλούσε για τον Γιώργο, ο οποίος σε ένα από τα επεισόδια του περσινού κύκλου πήρε τα εργαλεία του και βούτηξε για ψάρια, εμπλουτίζοντας τελικά το γεύμα της ομάδας του.

Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα:

 

Last modified on 06/02/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media