Print this page
Ντοκουμέντο: Ποια διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός φόρεσε πρώτη χρωματιστό νυφικό

Ντοκουμέντο: Ποια διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός φόρεσε πρώτη χρωματιστό νυφικό

Ο Βασίλειος Κωστέτσος σίγουρα αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες σχεδιαστές και αυτό μας το αποδεικνύει η πολυετής πορεία του στο χώρο της μόδας, στη διάρκεια της οποίας έχει συνεργαστεί με ουκ ολίγες διάσημες Ελληνίδες.


Με μία σπάνια φωτογραφία από το προσωπικό του αρχείο, ο σχεδιαστής αποκάλυψε την πρώτη Ελληνίδα ηθοποιό η οποία πρώτη τόλμησε να εμφανιστεί στην εκκλησία με χρωματιστό νυφικό, το οποίο, φυσικά, έραψε εκείνος.
Ο λόγος για την Έφη Μουρίκη, την οποία στη φωτογραφία βλέπουμε να ποζάρει στα σκαλιά της εκκλησίας, στον γάμο της με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη!«Στο ιστορικό μου αρχείο βρήκα αυτήν την super φωτό!!!!! Μια κούκλα, όμορφη Ελληνίδα και υπερταλαντουχα ηθοποιός, που ήταν η πρώτη που τόλμησε να βάλει χρωματιστό νυφικό! Και με εμπιστεύτηκε η θεά Έφη Μουρίκη!» έγραψε στη λεζάντα ο Βασίλειος.Το αγαπημένο ζευγάρι αν και μετράει σχεδόν 30 χρόνια μαζί δεν συνηθίζουν να προκαλούν με τις εμφανίσεις τους και κρατούν χαμηλούς του τόνους στα φώτα της δημοσιότητας. Σε παλιότερη συνέντευξή του στο People, ο Βλαδίμηρος είχε δηλώσει για την γνωριμία του και την σχέση του με την σύζυγό του:
«Η σύντροφός μου, με ισορροπεί. Η δουλειά μας είναι μια ανισόρροπη διαδικασία. Μπαίνουμε στις ζωές των ρόλων και ξεχνάμε να βγούμε… Την είδα για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, είχε έρθει με το Εθνικό Θέατρο και την παράσταση Γλάρος του Τσέχοφ σε σκηνοθεσία Ζιλ Ντασέν. Συναντηθήκαμε τυχαία στα παρασκήνια και έμεινα ξερός. Έρωτας κεραυνοβόλος. Για ένα χρόνο πηγαινοερχόμασταν Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Μετά συγκατοικήσαμε και από τότε είμαστε συνέχεια μαζί. Δεν ζήσαμε ούτε μία μέρα χωριστά. Ταυτίστηκε ο ένας με τον άλλο. Νιώθω ότι έχω τον άνθρωπό μου, το άλλο μου μισό. Αυτό, βέβαια, σημαίνει και ευθύνη. (…) Ο παράφορος έρωτας γίνεται αγάπη. Η αγάπη εποχιακός έρωτας. Μετά φλερτάρεις και ξαναερωτεύεσαι τον άνθρωπό σου. Τον νιώθεις σαν συστατικό του οργανισμού σου».

Last modified on 16/05/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr