Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Έρωτας μεταξύ πρωταγωνιστών από «Το Σόι Σου»; Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Έρωτας μεταξύ πρωταγωνιστών από «Το Σόι Σου»; Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει ο σοφός λαός, όμως ο κανόνας δεν επιβεβαιώνεται πάντα. Το κοινό έχει «αγκαλιάσει» την κωμική σειρά του Alpha «Το Σόι Σου» όσο λίγες και… όχι άδικα.

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν μάλιστα δύο εκ των πρωταγωνιστών της να είναι ζευγάρι και στη ζωή. Τι συμβαίνει όμως μεταξύ τους;
Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Ιωάννα Ασημακοπούλου! Ο ηθοποιός συνάντησε δημοσιογράφους και κάμερες σε εγκαίνια μαγαζιού και ανάμεσα σε άλλα του ζητήθηκε να απαντήσει ήταν και αν βρίσκεται σε σχέση με τη συμπρωταγωνίστρια του.
Ο ηθοποιός το διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, λέγοντας: «Δεν υπάρχει καμία σχέση, αυτά είναι μυθεύματα. Γελάσαμε ηχηρά. Είναι εύκολο να πουν οι δημοσιογράφοι ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους, επειδή είναι ζευγάρι στη σειρά. Όχι ότι δεν έχουν συμβεί αυτά τα πράγματα και στη ζωή, γιατί όλα μέσα από τη ζωή είναι γραμμένα. Έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά με την Ιωάννα όχι. Είμαστε δυο πάρα πολύ καλοί φίλοι».

Last modified on 11/06/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr