Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Νέα επίθεση Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε Ντόναλντ Τραμπ: Να πάει να γ@μηθεί

Νέα επίθεση Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε Ντόναλντ Τραμπ: Να πάει να γ@μηθεί

Ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή των Tony Awards  προκειμένου να προλογίσει τη ζωντανή εμφάνιση του Βruce Springsteen.Έτσι βρήκε την ευκαιρία για να δηλώσει για ακόμη μία φορά την αντιπάθεια του για τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Η πρώτη φράση που βγήκε από το στόμα του 74χρονου ηθοποιού ήταν: «Θέλω να σας πω ένα πράγμα. Να πάει να γ@μηθεί ο Τραμπ».
Στη συνέχεια μάλιστα επανέλαβε την επίμαχη φράση λέγοντας «Δεν ισχύει πια το σύνθημα «κάτω ο Τραμπ». Να πάει να γ@μηθεί ο Τραμπ!».
«Σε αυτούς τους επικίνδυνους καιρούς, πρέπει να μαχόμαστε συνεχώς για την αλήθεια, τη διαφάνεια και την ακεραιότητα στη διακυβέρνηση. Κι ένας θεός ξέρει πόσο τα χρειαζόμαστε όλα αυτά τώρα».
Το CBS που μεταδίδει τα βραβεία φρόντισε φυσικά να λογοκρίνει τον ηθοποιό, κλείνοντας τα μικρόφωνα στα σημεία όπου ειπώθηκαν οι βωμολοχίες.

Last modified on 12/06/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr