Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ντροπή Justin Bieber: Το μεγάλο «φάουλ» στην αρραβωνιαστικιά του Hailey Baldwin

Ντροπή Justin Bieber: Το μεγάλο «φάουλ» στην αρραβωνιαστικιά του Hailey Baldwin

O Justin Bieber και η Hailey Baldwin αρραβωνιάστηκαν και η είδηση αυτή προκάλεσε έντονη αίσθηση στην κοινή γνώμη. Ο κορυφαίος pop star προκάλεσε αίσθηση, όταν επιβεβαίωσε την είδηση πως αρραβωνιάστηκε με το εντυπωσιακό μοτέλο.

 

Οι δύο τους επί πολλά χρόνια διατηρούσαν σχέση με πολλά διαλείμματα. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου, όσο βρίσκονταν σε διακοπές.

«Ο Justin κανόνισε για το μονόπετρο όσο βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη και ήξερε ότι θέλει να της κάνει πρόταση. Ήταν ξαφνική απόφαση, όμως ο ίδιος πάντα γνώριζε τον σημαντικό δεσμό που έχουν», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον τους.

Οι δηλώσεις αγάπης έχουν γίνει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο υπάρχει κάτι που δεν γνώριζαν πολλοί.

Την ώρα που ο Καναδός είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram και δείχνει την αγάπη του, φαίνεται πως ο έρωτας της ζωής του δεν είναι από τα άτομα που… ακολουθεί! Παρότι η Baldwin τον ακολουθεί, εκείνος αρνείται να την ακολουθήσει και αν τη βάλει ανάμεσα στους 91 followers του!

Last modified on 11/07/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr