Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη Σαρδηνία

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη Σαρδηνία

Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ πήρε εξιτήριο από το τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Giovanni Paolo ΙΙ όπου είχε μεταφερθεί το πρωί της Τρίτης μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε

όταν η βέσπα που οδηγούσε κατά μήκος της Κόστα Κοραλίνα στη Σαρδηνία συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ο 57χρονος ηθοποιός έχει ένα μώλωπα στο γόνατο.

Ο σταρ του Χόλιγουντ βρίσκεται στο ιταλικό νησί για τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς που βασίζεται στο βιβλίο του Τζόζεφ Χέλερ “Catch 22”.

Ο Κλούνεϊ έγινε διάσημος από τον ρόλο του δρα Νταγκ Ρος στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά “Στην Εντατική”. Έκτοτε κέρδισε το Όσκαρ β΄ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία “Syriana” το 2006 και βραβεύτηκε για τη συμπαραγωγή της ταινίας “Argo” το 2012.

Last modified on 11/07/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr