Print this page
Άνθιμος Ανανιάδης & Μαρία Νεφέλη Γαζή: Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα μετά από άγριο καβγά

Άνθιμος Ανανιάδης & Μαρία Νεφέλη Γαζή: Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα μετά από άγριο καβγά

Κι όμως δεν πρόκειται για την υπόθεση κάποιου σήριαλ. Οι δύσκολες στιγμές στη σχέση του Άνθιμου Ανανιάδη με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή συνεχίζονται και όπως φαίνεται τα πράγματα έχουν φτάσει σε ακραίο

σημείο.Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί όλο το προηγούμενο διάστημα για τη σχέση ανάμεσά τους, με πολλούς να κάνουν λόγο για επεισοδιακό χωρισμό. Οι ίδιοι βέβαια δεν πήραν ποτέ θέση σχετικά με όσα έχουν γραφτεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star οι δύο τους βρέθηκαν σήμερα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, μετά από διαπληκτισμό τους! Στο αστυνομικό τμήμα όπου βρίσκεται το ζευγάρι, έχουν φτάσει και οι γονείς της κοπέλας, μαζί με το νεογέννητο μωράκι.

«Στις 3 το απόγευμα ο Ανθιμος Ανανιάδης και η πρώην σύντροφός του μεταφέρθηκαν με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Είχε προηγηθεί ένας ακόμα έντονος καβγάς. Στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται το ζευγάρι έχουν φτάσει και οι γονείς της κοπέλας», αναφέρει αναλυτικά το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star.

Δείτε το βίντεο.

 

 

Last modified on 11/07/2018

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media